tirsdag 31. mars 2020

Snøfreser med belter

Erfaringer fra dere er gull verdt! Vil sette max`budsjett på 25. Robust og kraftig stegs snøfreser. En smidig og kraftig maskin med beltedrift. Kastelengde: 15m Vi sender over hele landet.

Sammenlign priser på Med beltedrift, Med elstart. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Spørsmålene står i kø for snøfreskjøperne: Hjul eller belter ? Snorstart eller elstart? Startstrøm fra nettet eller fra batteri?


Ettrinns eller totrinns snøfres ? Reimdrift eller hydrostatisk drift? Er du usikker på om du skal velge belte - eller hjuldrevet snøfreser ?

Her får du noen tips til hvorfor du bør velge det ene fremfor det andre – og også hva du generelt bør tenke på før du kjøper snøfreser. Mann med snøfreser på en snødekt vei. Hva slags underlag du skal rydde er viktig å tenke på når du skal velge snøfreser. Skal du bruke freseren i bakker eller skråninger, kan det være lurt å kjøpe en med belte.


En snøfreser med belte har stort sett bedre feste til underlaget enn en med hjul. ARIENS - VERDENS MEST KJENTE SNØFRESER VAREMERKE. Våre kraftfulle to- trinns snøfresere har en overlegen ytelse og holdbarhet!


Ariens snøfresere har den største frostfrie utkastervifta og de største innmaterskruene sammenlignet med tilsvarende konkurrerende snøfresere. ARIENS DELUXE TRACK LET Konstruert for ulendt terreng som fjell, åser, bratte eller glatte innkjørsler og områder der snøen må fjernes fra torv eller grus. ENKEL HØYDEJUSTERING Løfte den. Sett den akkurat der du ønsker det. Det betyr at den skjærer . Velg en av fem høydeinnstillinger for å løfte freserhuset over gress, grus eller . Freserne i testen ble brukt under både lettere og harde forhol hvor det kom frem at enkelte ikke strakk til i fresing av større snømengder og under hardere forhold.


Belter på freseren er også . Du slipper å holde igjen slik at ikke fresen tipper over. Du har også lavere marktrykk, som gjør at du kan bruke den på terrasser og tak.

En annen fordel med belter er at snøfreseren arbeider mer stabilt, men er noe mindre manøvrerbar. Snøfreser med hjul eller belte. Framdriften skjer enten med hjul eller belter. Når man møter motstand i snøen har beltevariantene en tendens til å søke seg nedover, mens hjulvariantene søker oppover. En beltevariant er lettere å tilte, men det er ingen vesentlig forskjell på evnen til å ta seg fram i snøen . Ved å styre hjulene på hver side av maskinen separat, kan du snu både enklere og enda krappere - maskinen kan faktisk snurre rundt seg selv.


Les også: Hvilken snøfreser skal du velge? På maskiner med belter er det faktisk helt nødvendig med separat kontroll over framdrift på hvert belte , man klarer ikke . På en totrinnsmodell blir disse tre oppgavene utført av atskilte maskindeler: en saktegående skovel samler og hakker opp snøen, en hurtiggående turbin kaster den vekk, mens det er hjul og belter som sørger for fremdrift. Totrinnsmodellene er derfor større, tyngre og dyrere enn ettrinnstypene, men også mer robust.


Både pga at de står ute og ruster og pga at eierne da som regel, ikke har forståelse for at snøfreseren trenger en service iblant. Har sett mange skrekk eksempler på snøfresere som freselageret mangler alle kulene og gnagd på akslingen, fordi den har stått ute. Hvordan håndterer de ulike typer snø, hvordan er arbeidsbredden, og tåler motoren høy belastning. Vi har testet snøfresere.


Se hvilken snøfreser som ble best i test her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.