mandag 30. mars 2020

Midteggen borettslag

Daglig legges det sekker/poser med søppel ved siden av søppelcontainerne. Videre så settes det ut rask i tunene uten først å avtale dette . Midteggen borettslag fra , Sør-Trøndelag.

Midteggen borettslag ligger på Saupstad i Trondheim. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Midteggen Borettslag ligger på Saupstad i Trondheim og har 4leiligheter fordelt på lavblokker. Adressene er: Saupstadringen 51-81(bare oddetall) og . Kontaktinformasjon for Midteggen Borettslag Saupsta telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.


Her finner du informasjon om ledelse og styret i Midteggen borettslag. Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. Midteggen Borettslag ble stiftet i 19og ligger på Saupstad i Trondheim. Borettslaget består av lavblokker med 42-roms 3-roms og 4-roms leiligheter . Midteggen Borettslag har besøksadresse Saupstadringen 57c, 70Saupstad.


Selskapet ble stiftet i 20og er registrert som AAFY under . Midteggen Borettslag i Saupsta anmeldelser skrevet av ekte mennesker.

Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre . Bedriften Midteggen Borettslag i Saupstad i Trondheim kommune driver innen bransjen borettslag. Midteggen Borettslag har besøksadresse Saupstadringen C, 70Heimdal Sør-Trøndelag. Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er Midteggen . Midteggen Borettslag holder til på besøksadressen Saupstadringen C, 70Saupstad.


Foretaket ble startet i 1973-02-og registrert i . Saupstad i Trondheim har brukt lekeapparater fra Søve siden 80-tallet. Her er et eksempel på lekeseksjon Italia som ble . Midteggen borettslag, Saupstadringen C, 2 9487280- Firma i trondheim. HAR LAGT REIR: I Midteggen borettslag på Saupstad i Trondheim har måker lagt reir i en blomsterkasse på tunet. Midteggen Borettslag er et firma i Saupstadringen, Saupstad. Midteggen Borettslag driver innen borettslag.


Norge, med 3estimerte månedlige besøkende. Klikk her for å se data om dette nettstedet. Midteggen borettslag hasn't shared anything on this page with you.


Tirsdag fikk beboer Heidi Wiedeman i Midteggen borettslag tillatelse fra miljøenheten i Trondheim kommune til å flytte blomsterkassen der et . Borettslaget består av lavblokker med 42-roms, 3-roms og . Midteggen Borettslag har besøksadresse Saupstadringen C, 70Saupstad. Selskapets navn i Brønnøysundregisteret er Midteggen Borettslag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.