tirsdag 18. februar 2020

Tepper bergen

Teppesenteret holder til på Nordås i Bergen. Vi er en spesialbutikk med et bredt utvalg av tepper i forskjellige størrelser og design. Norge › Hordaland › Hordaland Bufret Tepper - bier, bille, biller, blåbukk, boligkontroll, borebille, brc-skadedyrkontroll, brun jordmaur, desinfeksjon, desinfisering - Finn firmaer, adresser, . Våre tepper , ryer og dørmatter finner du blant annet hos møbelkjedene.


Lone, et lite tettsted utenfor Bergen.

Gulvtepper skaper lune og koselige rom, og definerer rommets områder. Gulvtepper, utetepper, barnetepper, ryer og løpere. Vi har tepper til alle rom. Få inspirasjon hos Bohus! Hos oss finner du Norges største utvalg av tepper.


Alle produkter lagerføres. Se vårt enorme sortiment av kvalitetstepper i ulike stiler og farger!

Du kan velge mellom flatvevde, langluggede og orientalske tepper , kuskinn og mye annet. Tepperent i Paradiskrysset renser tepper og møbler og leier også ut rensemaskiner. Moor APgulvteppe, Tradition, All The Way To Paris.


Alt fra flossteppe, håndvevde og vendbare tepper til ditt hjem. Spesialist på tepperens av både løse, og vegg til vegg tepper , for bedrifter, hoteller og private hjem i Bergen. Miljøvennlig, effektivt og garantert rent. Teppene er av høy kvalitet og håndtverk.


Lurte på om noen av dere har gode tips til tepper i båt. Har en riviera 9med blå salong og ønsker å ha tepper som passer. Legg i ønskeliste Sammenligne. Det er fast i strukturen og passer godt i blant annet soverom og oppholdsrom. Bergen er et heldekkende teppe i 1 ull.


Vi kan tilpasse tepper etter dine ønsker og mål. Kontakt oss eller sjekk ut våre leverandører for flere modeller! Bellezza teppe 140x2cm.

Bransjer: Tepper og matter , Grossister.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.