onsdag 26. februar 2020

Moderne kjøkken inspirasjon

Schmidt tilbyr et enormt utvalg av kjøkken kombinasjonsmuligheter, så du kan sette sammen det moderne kjøkkenet , som passer perfekt for deg og ditt hjem. Leter du kjøkkeninspirasjon ? Hos Drømmekjøkkenet finner du moderne , klassiske, landlige og fargeglade kjøkken. Finn kjøkkeninspirasjon hos Drømmekjøkkenet!


Nå er det farger som gjelder på kjøkkenet.

Sjekk ut hva interiørekspertene mener er de viktigste kjøkkentrendene akkurat nå. At kjøkkenet har hentet inspirasjon fra møblenes verden, betyr ikke at det skorter på ny teknologi og smarte funksjoner – heller tvert imot! Vi kunne ikke bodd her med den løsningen som var. Vi tenker konstant ut nye kjøkkendesigner og -løsninger som kan imøtekomme det moderne menneskets behov. HTH- kjøkkenet er ikke bare flott design, det er brukbar design som gjør arbeidet på kjøkkenet enklere.


Se alle HTHs kjøkkenmodeller. Arkitektens hjem i landsbyen Ry.

Eldre kjøkkeninnredning kan få en renessanse som innslag på et moderne kjøkken. På loppemarkeder, på Finn eller i bruktbutikker kan du finne gamle overskap med glassvinduer og krydderhyller som sender tankene tilbake til bestemor og skaper en nostalgisk stemning på kjøkkenet. Moderne kjøkken hvor gråtonet ask er kombinert med matt hvit. Funksjonaliteten er fortsatt helt topp, fordi det skjuler seg en innvendig skuff i den øverste skufferekken.


Det store arrangement . Matlagingen blir en fornøyelse når den foregår på et vakkert og funksjonelt kjøkken. Maten vil også smake bedre, har vi hørt. Se vårt store utvalg av elegante design og få en smakebit på det nye kjøkkenet ditt. Få kjøkkeninspirasjon og se hvordan det så ut hos noen av våre kunder etter de fornyet sitt kjøkken - med nye kjøkkendører. Men også hvor raskt og smidig det er – fra vi har demontert ditt gamle kjøkken og du har tatt beslutningen om design og funksjon, til det at du kan spise.


La deg inspirere av våre ulike kjøkkenløsninger. På jakt etter nytt kjøkken , garderobe eller bad? Vi tilbyr den beste ved innkjøp av kjøkken , baderom og garderobe for ditt hjem.


Hos oss finner du alt fra moderne kjøkken i tidsriktige farger, til klassiske og elegante kjøkkenløsninger. Se vår katalog for å få inspirasjon til ditt neste kjøkken , eller finn din nærmeste forhandler og bestill en gratis tegnetime så hjelper vi deg å designe ditt neste drømmekjøkken!

Kjøkken fra Huseby lages på ekte møbelvis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.