tirsdag 18. februar 2020

Håndrekke trapp

Håndløpere til din trapp. Med en håndløper i tre eller rustfritt gir man trappen et helt ny utseende og følelse. Beregn pris, design og bestill direkte!


Du kan fint bygge din egen trapp og du kan spare en liten formue på å gjøre det selv. Her får du se på hvordan du trinn-for-trinn bygger trappen. VIDEO: En trapp uten håndlist kan være en sikkerhetsrisiko.

Se det store online utvalget av Trapper og gelendere hos BAUHAUS. God kvalitet til lave priser. Kjøp Trapper og gelendere her. Alle våre trapper leveres etter mål og kan utføres i forskjellige materialer og tresorter, overflate- kombinasjoner og med flere alternative rekkverk. Vi designer trappeløsninger i samarbeid med deg, enten du er privatperson, arkitekt, ingeniør, entreprenør eller byggherre.


Pergo trappebaselaminat. Gjerde - Lillesand 180x90. En av våre elegante leveggserier i hvitmalt utførelse.

Dette er en solid levegg med kraftig espalier. Fargen og luftspaltene gir en inntrykk av en lys og lett levegg. NOR- TRAPP har lengst erfaring med rendyrket produksjon av trapper i Norge.


Se mer om våre ulike trapper ved å klikke deg inn på våre modeller! Det er viktig at trappen i boligen er sikker for alle husstandens medlemmer. Ofte får designet på en trapp fokus, mens sikkerheten kommer litt i bakhånd. Har boligen en trapp er trappesikring like viktig som designet.


Rekkverk på trapp er helt avgjørende ved trappens design. Av sikkerhetsmessige årsaker skal ikke rekkverket være slik at det er lett å klatre på. Det blir derfor brukt mye vertikale spiler i forskjellige materialer. Spiler i stål og tre blir vanligvis brukt.


Glass i rekkverk har kommet sterkt inn de senere årene. TRAPP LOFT SAMMENLEGGBAR HVIT 2POCKET. Tilgjengelig i butikker. Valg av materialer, form og fasong på rekkverket, spiller inn.


Kombinasjoner av rekkverk. Vi har et godt utvalg av standard spiler. Farger og materialvalg tilpasses kundens spesifikke behov.

I tillegg kan vi produsere etter kundens ønsker. For å se forskjellige kombinasjoner av konger og spiler, har vi satt opp visninger av de forskjellige spiletypene i kombinasjon med en del typer . Weland AB har et bredt utvalg av trapper og rekkverk til bruk både utendørs og innendørs. Welands velkjente pressveisede gitterrist inngår i mange av disse plassbesparende og fleksible produktene, som alle er enkle å montere.


Spiraltrapper er i mange tilfeller den beste løsningen både med hensyn til . Hos MAXBO finner du alt til trapp : loftstrapp, trappetrinn , trappegrind og trappevange. ESTETIKK FREMFOR SIKKERHET: Trappen er designet av interiørarkitekt Tove Seberg. Eieren ønsket å vente med å montere glassrekkverk.


Foto: Foto: Espen Grønli. Hva er viktigst av sikkerhet og estetikk? TRAPP MED SÆRPREG: Trappen mangler rekkverk nederst og håndløper på den ene siden. Balkong og terrasse mv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.