onsdag 19. februar 2020

Glass norge

Nå er endelig våre vakre Finn champagne glass tilbake i nettbutikken. Våre Siccori vaser er nydelige å pynte bordet med. Odyssé cavaskåler passer perfekt til både cava og til å servere. Trenger du flere glass til festen?


Nå har vi halv pris på.

Vi ønsker å lage designprodukter, glass og krystall som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner. Alle våre krystallprodukter er laget for hån med stor omsorg og kjærlighet av dyktige håndverkere. Bufret Lignende Kategori. Gå ikke glipp av Christiania Glasmagasins store utvalg av kvalitetsprodukter til kjøkkenet. På den måten kan vi forbedre den, både for deg og for andre.


Designforevig er Norges største forhandler av de løvtynne, lekre vinglassene fra Zalto Denk'Art. Cookies på denne hjemmesiden brukes . Pilkington Norge - leverer glass for bruk i bygninger og kjøretøy.

Full innsynsbeskyttelse når du trenger det SmartGlass er en film som blir integrert på eller i glasset, og kobles til strømuttak. SmartGlassSolar - Solskjerming uten bevegelige deler Automatisk eller . Glasspaneler motstår alle typer vær og vind og er derfor et godt egnet materiale til å beskytte bakenforliggende bygningskropp, spesielt i store bygg. Glass er et miljøvennlig, gjenvinnbart materiale som skaper transparente skiller og slipper dagslyset inn selv i dype bygningskropper.


Bilruter, vindusglass, klart eller farget flaskeglass eller annen glassemballasje med eller uten metall. Mesterverk i glass og fasader. Glass og Fasadeforeningen (GF) skal inspirere til bruk av glass i byggverk. Foreningens fagområder belyses i forhold til arkitektur, design, funksjonalitet og byggeforskrifter.


Dette er bransjeportalen for alle som søker teknisk informasjon og opplysninger om medlemsbedriftenes produkter og. Bedriften har hovedkontor og fabrikk på Sandane i Nordfjord. Fantastiske glass perfeksjonert for en god drikkeopplevelse. Da kan vi endelig bekrefte at Bonumgutta lanserer glass både til forbrukere og HORECA.


Vi har vært så heldig å få lov til å representere Lehmann Glass fra Champagne og Frankrike. Auto glass AS – vi kan bilglass. Vårt hovedlager i Bergen har en lagerbeholdning på over 130. Vi er stolte av vårt motto: vi sier ja der andre sier nei… Med andre ord: Vi har det bilglasset du trenger når du.


Vi på Modum er stolte av å markedsføre oss som glassbedriften som ikke løser utfordringer ved kortsiktige tiltak.

Mange velger denne løsningen i mangel av tro på egen evne til å produsere effektivt nok for å kunne konkurrere. Glassmesterarbeid fra kittreparasjoner, speil, interiørglass til store prosjekter med utskifting av glass til vinduer, dører og fasader. Glass i interiør bevarer romfølelsen og slipper lyset inn i rommet, samtidig som det gir et visuelt lekkert og delikat uttrykk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.