onsdag 29. januar 2020

Maskinering

Mazak QuickTurn Smart 300M. Ny fullstyrt CNC dreiebenk med fresespindel installert og operativ. I tett samarbeid med kunde leverer vi maskineringstjenester i høy kvalitet.


Nettsiden er under oppdatering ! I våre moderne lokaler og med vår robuste maskinpark kan vi utføre meget avanserte oppdrag.

Produkter varierer fra spesialskruer og bolter, til forsvarsprodukter og bygging av robotceller til bruk i industrien. Prototyp produksjon er også . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Kompetanse og erfaring.


Bedriften har gjennom år tilbudt tjenester innen krevende maskinering. Vår fagkompetanse kombinert med avanserte maskiner gjør oss i stand til å utføre maskinering med høy vanskelighetsgrad. Vi har som definert mål at alle våre ansatte skal ha fagbrev innen sin disiplin.

Btec AS påtar seg maskineringsoppdrag frå heile landet og leverer høyteknologiske komponentar, i hovedsak for offshore og marine. Btec AS er kjent for høg kvalitet, og kort leveringstid. Vi bak Btec AS har over års erfaring med maskinering av deler til motor og gear, pluss en rekke leveranser offshore og subsea, . Vi fokuserer på teknologisk innovasjon solid. AMV AS maskinverksted kjennetegnes av et spekter av maskiner, nøyaktighet og leveranse til avtalt tid. Maskinverkstedet har i dag en moderne, effektiv maskinpark, og mye av selskapets nyeste teknologi tas i bruk her.


Dette gir oss kapasitet til å utføre alt innen dreiing, fresing, sliping, og boring. Hovedtyngden av oppdrag har vært innen mekanisk vedlikehold. Derfor har vi tidligere satset på dyktige fagfolk innen maskinering. Maskinering har opp gjennom årene vært en viktig del av vår aktivitet. Moderne produksjon av avanserte produkter med høy kvalitet og pressisjon.


Vi har produksjonsavdelinger som er vant med å jobbe i de fleste material typer. Vi nyproduserer og reparerer deler fra gram til tonn. Vi har gode kontroll rutiner og dokumenterer ut i fra kundens . EN LAV PRIS GLEMMER MAN FORT , DÅRLIG KVALITET GLEMMER MAN ALDRI.

DERFOR BØR DU VELGE OSS! Bilfinger Industrial Services Norway utfører maskineringsoppdrag som tilfredsstiller de aller fleste behov og kundekrav. Verkstedene våre har en maskinpark som består av datastyrte og konvensjonelle maskiner. Vi utfører oppdrag i forbindelse med service og vedlikehol prefabrikasjon, reservedelsproduksjon .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.