tirsdag 22. oktober 2019

Dører inne til salgs

Når du skal skifte dørene inne er det viktig å tenke på husets innredning. Hos MAXBO finner du innedører i mange forskjellige utforminger, størrelser og farger. Så enkelt bytter du innerdør selv. Trodde du at det var vanskelig å skifte innerdør selv?


Dooria Mfalset dørterskel. Se det store online utvalget av Innerdører hos BAUHAUS.

God kvalitet til lave priser. Skyvedør karm hvit 96X2- Pocket. Tilgjengelig i butikker. Når en dør lukkes åpnes en annen. Derfor er det lurt å ha gode kvalitetsdører i hjemmet.


Raskt, enkelt og billig. Vi kan tilby deg alle typer dører. Velg mellom de mer elegante med glass, enkle furudører , hvitmalte, eller hva med en ny dør til vindfang?

Vi har Norges største utstilling av dører og vinduer i vår butikk på Åssiden i Drammen. Kom innom for en god og hyggelig handel! Lagerførte størrelser og priser: . Innerdører får du hos Montér. Dører inne til salgs fra Kr.


Påvirk innemiljøet med riktig innerdør. I tillegg til at innerdører produseres i forskjellige stiler er de også bygd opp med ulike . Moderne eller klassisk? Vindus- eller skyvedør? Med eller uten dempelist?


Hos oss får du dører som passer til alle stiler og behov. Se hva ulike innerdører kan . En dør er ikke bare avslutningen på et rom og overgangen til et annet, men en interiørdetalj som betyr mye for inntrykket av rommet og interiøret. Garasje- og Industriporter. Scanflex er Norges største produsent av innvendige heltredører. Alle våre innerdører kan leveres som skyvedør med påmontert skål og ring.


Har vi døren på lager fikser vi dette på dagen. Pris 3,- pr dørblad.

Harmonie har en rekke ulike modeller for innerdører. JELD-WEN tilbyr en verden av dører. Vi står inne for kvaliteten og gir.


Swedoor har glassdører som slipper lyset inn og de finnes i både moderne og klassisk stil og som pardører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.