mandag 30. september 2019

Oljeutskiller

Driver du et verksted eller annen virksomhet som slipper ut oljeholdig avløpsvann, er du pålagt å ha en oljeutskiller. Her får du en kort innføring . ODIN MASKIN AS - RENSELØSNINGER FOR AVLØP - Norges ledende leverandør av olje- og fettutskillere. Drift av oljeutskillere.


Oljeutskillere benyttes til å behandle vann som er forurenset med små mengder olje. ACO dimensioneringsverktøy for oljeutskillere tilbyr flere ulike måter å beregne størrelse, avhengig av individuelle bruksområder.

Resultater som er innhentet vil. VPI har flere modeller, tilpasset ulike behov i privatmarkedet og for nærings- og industrikunder. Hvis du har installert oljeutskiller eller tilsvarende renseutstyr, skal det kun brukes vaske- og avfettingsmidler som gir hurtigseparerende oljeemulsjon. I henhold til forurensningsforskriftens kapittel kreves oljeutskiller hos visse typer virksomheter.


Basal oljeutskiller benyttes til rensing av oljeholdig spillvann og oljeforurenset overvann. Separasjonen skjer gravimetrisk ved at tetthetsforskjeller mellom olje . Det er nye og avgjørende endring for dimensjonering av utskillere. De nye reglene får betydning blant annet ved beskrivelse av oljeutskillere i tilknytning til.

Ansvarlig for oljeutskillere. Det skal alltid søkes kommunen om tillatelse til påslipp. Dette gjelder ny virksomhet, eksisterende virksomhet og ved . Dersom du skal installere ny oljeutskiller eller bytte ut den gamle, må du søke Plan– og bygningsetaten om tillatelse. Da må du først innhente . Jamfør forurensningsforskriften § 15-så oppstilles det krav om at følgende virksomheter må installere oljeutskiller , dersom disse har enten . Ragn-Sells tar hånd om tømming, rengjøring og kontroll av din oljeutskiller , lokale forskrifter følges.


Oljesøl skal ikke ut i avløspsnettet. Norvatømmer, kontrollerer og drifter oljeutskillere. Vi leverer alle størrelser i klasse I og II, kombiutskillere med innebygd . Krav om oljeutskiller er hjemlet i Forurensingsforskriftens kap 1 Krav til utslipp av oljeholdig avløpsvann.


Virksomheter som har oljeutskiller har ansvar for at oljefasen tømmes og leveres til godkjent avfallsmottak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.