torsdag 1. august 2019

Elektriker lærling søkes

Installasjonsavdelingen er en autorisert installatør tilknyttet Norgeseliten, og er en del av . Gjøvik Installasjon er i sterk vekst og søker dyktige og erfarne elektrikere og motiverte lærlinger. Søker må inneha eller ta førerkort klasse BE i løpet av læretiden.

Vi utfører elektriske installasjoner innen privat- og næringsmarkedet. Vi søker lærling med enten fullført Vg Elenergi eller . Elektrikeren arbeider med installasjon, reparasjon og vedlikehold av elektriske anlegg og installasjoner. For å bli lærling som elektriker i dag må man ha fullført .

Helgevold Gruppen ansetter lærlinger hvert år, og nå er vi i full gang med årets rekrutteringsprosess! Vi søker deg som er aktiv, har stå på vilje og som ønsker å . Vi søker etter en Elektriker (GrL) som kan jobb selvstendig på elektriske installasjoner. Vi søker også etter lærling til elektrikerfaget som har min.


Er du interessert i jobb som elektriker eller lærling hos AG Installasjon? Vi er lidenskapelig opptatt av å levere gode . Til de som søker ledige stillinger i HOEL ELEKTRO AS. Gjennom våre år i bransjen, har vi utdannet mange elektrikere som har vært lærlinger i vår bedrift.


Vi i Svithun Elektro vet at framtiden ligger i dagens skoleelever og ønsker klare bånd mellom skoleverk og . Da er tiden inne for å søke som elektriker lærling. Jeg har da muligheten til å søke hos en selskap som heter Conoco Phillips, men jeg . No og søker om den ledige stillingen som elektriker. Gikk elektrofag på Jessheim vgog vg+og et halvt år som lærling hos Leite Elektro . Med dette søker jeg om lærlingplass hos Lilleby elektro. Som CV-en min viser, var jeg utplassert i seks uker hos elektrikerfirmaet Rud og sønner i høst. Skagerak Nett AS og Skagerak Elektro AS søker:.


Lærling Elektriker (Skagerak Elektro AS) - plasser. Mal for jobb- og lærlingsøknad (6KB). Lag en egen søknad til hver jobb du søker. Der får du frem hvorfor akkurat du passer til . Søker du jobb hos en elektriker som kun har private kunder, blir din lange.


Startet som lærling og har utført de fleste elektriske installasjoner . Hus Elektro Bergen AS: LÆRLINGER FOR 20SØKES Vi vektlegger høy faglig kompetanse og kvalitet, personlig kontakt og stor grad av individuell rådgivning . Vi har lang tradisjon som lærlingebedrift. Vi kan tilby et godt miljø, med en allsidig og målrettet opplæring hvor den enkelte lærling kan få . Du blir med i et lag ledet av en erfaren bas hvis du begynner som lærling i Skanska. Oppgi hvilket fag du søker læreplass i, hvilken skole og linje du går på, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.