tirsdag 4. juni 2019

Liten skjenk

Her finner du praktiske løsninger som gjemmer bort . Skjenker og vitrineskap er romslig og ideelle til oppbevaring. Med en skjenk eller et vitrineskap kan du sette bort noen av tingene du bare bruker av og til.

Vårt sortiment spenner fra moderne høyglas i freshe farger, til skjenker i en romantisk stilart eller i massivt ubehandlet tre. Vi tilbyr skap, skjenk og vitrineskap i ulike varianter. Skriv ut Del på pinterest Del på facebook . Se vårt sortiment av skjenker til lave priser!

Du kan velge mellom moderne og tradisjonelle designer i en mengde ulike stiler, størrelser og farger. Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Kjøp Halifax Liten Skjenk - Hvit Mahogni på Trademax. Kjøp Halifax Liten Skjenk Hvit Mahogni Vintage - på Trademax.


Skovby skjenk i bjørk Bredde 81cm Høyde 87cm Dybde 45cm Før pris kr. Flott gammel skjenk i eik med en hylle, malt i fargen dempet sort. Må dessverre selges på grunn av plassmangel.


Lengde : 115cm, høyde: 85cm, dybde : 39cm. Skjenken har stått på hytta og er svært pent behandlet.

Liten skjenk i eikefinert MDF og lakkert MDF. Vi tilbyr skreddersydde interiørløsninger . Pent brukt cm bredde cm dybde cm høyde Prisen er pr stk, eks mva. Liten hvitmalt mahogni skjenk, som kan placeres i flere rom. Sammenlign tilbud på Liten skjenk i kategorien Oppbevaringsmøbler fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på . Produktet ble publisert av Idar Hansen i Larvik, Norge.


Hei, Zenne liten skjenk/vitrine, finner ikke den på hjemmesiden deres lenger. En liten skjenk/skap i vår tidløse skap serie Capella som har et et stilrent og rett design, som enkelt kan kombineres med andre stiler. Stilfull oppbevaring av dine kjæreste eiendeler.


Se våre skjenker i organiske materiale til boligen. Under kategorien skap tilbyr vi et stort utvalg av Skjenker til spisesplassen. Hvit/rundt spisestuebord med stoler, tv, liten ovn, liten skjenk og kjøkkeninnventar gis bort! I denne del av Øypatruljen blir det litt skummel tåke, mye latter og en aldri så liten skjenk når vår reporter møter fisketuristene i Børøsundet.


Skuffefronter i sprayet MDF, stamme av MDF med eikefinér og ben i massiv eik.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.