onsdag 29. mai 2019

Lysthus i glass

Vi har designet våre lysthus for å tåle vind og vær i Norge, dett. Lysthus Glass har mm 2-lags uknuselige polycarbonat kanalplater i taket, mm floatglass . Høykvalitets lysthus/hagehus i PVC og aluminium som er tilnærmet.

Stil: 8-kantet lysthus; Farge: Grå; Glass i vegg: Forsterket klart sikkerhetsglass; Vegger: Full . Vi har enkle lysthus byggesett med tegninger, store glass-flater, mulighet for grill etc. Monter et sekskantet lysthus i hagen, og inviter dine naboer og venner. Den store forskjellen på våre lysthus sammenlignet med andre lysthus på .

LYSTHUS: Hva med et lite lysthus for de lunefulle norske somrene? Materialene i de ulike variantene spenner over aluminium, glass, . Nydelig rundt glasshus i klassisk stil med frostede detaljer. Bjørk er et moderne lysthus laget i tre og glass. To ting er spesielt med dette lysthuset: Taket er i glass, noe som gjør at . En innglasset veranda, terrasse eller et lite påbygg i glass gir muligheter for å strekke sommeren i begge . I dag får du lysthus i en rekke ulike versjoner, flatpakket, og utstyrt med alt som er nødvendig for å utføre . Valget faller ofte på usiolerte løsninger med mye glass i veggene, eventuelt også i taket.


Forleng sommeren med et lysthus i hagen eller la grillingen bli en helårsaktivitet med.

Leveres med gulvsett, fundamentsramme og glass. Slik bygger du et lite hagehus, regler og påbud for bygging av hagehus. Lysthus produseres vanligvis av frest trevirke med veggtykkelse på 20-mm. Da fyrer de på peisen og fyller glasset med rødvin.


JABO LYSTHUS Et lysthus med ferdige veggseksjoner og glasspartier i herdet glass. Her er oppskriften på et flyttbart lysthus, som du bygger i løpet av en langhelg. I tidligere tider hadde husene vinduer med enkelt glass. Glasset satt inn med kittfals, rutedeling med gjennomgående tresprosser.


Huset leveres som standard med mm HERDET glass i hele lengder og mm polykarbonat til taket. Huset kan også brukes til en paviljong, lysthus osv. Vi snakker om et glass som både er herdet, laminert og varmebehandlet.


Utvidet restaurant, kontorlandskap eller bare et lysthus i glass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.