onsdag 29. mai 2019

Levetid vaskemaskin

Det er en uskrevet sannhet at gamle hvitevarer varer evig , mens nye produkter har en planlagt kort levetid. Griske produsenter vil ikke lage . Vi kan skille mellom teknisk levetid og anbefalt brukstid. Vaskemaskinen vår lager rare og ubehagelige lyder.


Skal man slå til på et supertilbud med en billig vaskemaskin og ta . Hvor lang gjennomsnittlig levetid har en vaskemaskin (Whirlpool)?

Men hvor lenge forventes det egentlig at en vaskemaskin holder, noen som vet? Miele reklamerer med års levetid. Trenger ny vaskemaskin , hva anbefaler dere.


Varighet på vaskemaskin ? Temaoversikt › Åpent forum Bufret Lignende 8. Det tyske instituttet Wfk-Forschungsinstitut für Reinigungstechnologie e. Krefeld har testet vaskemaskiner fra produsenter. Resultat: Kun de tre maskinene fra . Skal du kjøpe ny vaskemaskin og vil vite hvilken som er kåret til best i test og er.

Moderne vaskemaskiner er bygget til ikke at kunne repareres. Vi ser år fra år at den gennemsnitlige levetid falder. Hvitevareskolen - Velg riktig vaskemaskin. Hva vil du vite mer om? Vaskekapasitet, energiforbruk, børsteløs motor, sentrifugehastighet eller selvdosering?


Hos oss finner du en vaskemaskin med kapasiteten du trenger. Oppvaskmaskin og vaskemaskin er noe de aller fleste av oss har. Vi har stort utvalg av vaskemaskiner ! Over en lengre levetid kan energisparingen i seg selv tjene inn igjen en . Full av halvvasket sykkeltøy velger den forb. Dette forlenger levetiden og gjør driften av vaskemaskinen tryggere. Maskinene er da like gode mht levetid og problemfri drift.


Bosch vaskemaskiner gjør livet enklere for deg – i hele maskinens levetid. De automatiske programmene gjør dem ikke bare enkle å betjene, men også de . Alle tekniske installasjoner har begrenset leve tid. Levetiden for tekniske installasjoner er av. På for eksempel en vaskemaskin kan en reparasjon utgjøre .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.