fredag 29. mars 2019

Lyssand vindu

Bytt til vinduer med solskjerming, selvrens eller spar strøm med energiglass? Vindu Lyssand Toppsving 3-Lags Aluminium. Vindu Lyssand Sidehengslet 3-Lags 3-Rams Aluminium.

Det finnes mange valgmuligheter for Lyssand vindu: Vindustype: Toppsving, Sidehengslet, Fastkarm eller Kombinasjon Glasstyper: Soldempende, Sikkerhet . Lyssand vinduer og dører er kvalitetsprodukter ned til hver minste detalj. Vi har løsninger som kan skreddersys dine behov, og kan gi deg verdifull veiledning. Nå er beslutningen endelig: Produksjonen ved Lyssand Treindustri i Os blir.

Dermed blir det slutt på produksjon av dører og vinduer i Os. Er vel primært Lyssand og Trenor vi har sett på, men Natre (H-Vindu) er også aktuelt. Begynner på kjøkkenet og skal ha 150x11 sidehengslet, . Lyssand lanserer nå sitt mest energieffektive vindu, Lyssand Premium, utviklet spesielt for å imøtekomme fremtidens strenge krav til . Når jeg spurte hvorfor de anbefalte 2-lags og ikke 3-lags vindu så fikk jeg til svar at 2-lags var mer enn. De selger vinduer fra NorDan, Uldal, Gilje og Lyssand.


Lyssand kan også levere vinduer i spesialutførelse, for eksempel buevindu og skrå åpningsvinduer. Et spesiallaget vindu gjør veldig mye for fasaden på huset. Lyssand sidehengslet vindu er et utadslående åpningsvindu, med bladhengsler på sidene, samt hasper og stormkrok.

Lyssand lanserer nå sitt beste vindu noensinne, Lyssand Premium! Det helt nye vinduet er utviklet for å imøtekomme fremtidens strenge krav til energiforbruk. Ta kontakt med din lokale Bygger'n-butikk for informasjon. Lyssand Vinduer - glass, skyvedører, akrylglass, balkonginnglassing, bygningsglass, dusjvegger, glassdører, glassfasader, glassmester - Finn firmaer, adresser, . Vi har også egne håndverkere, og vi gir dere gjerne en fast pris på å bytte til nye vinduer. Når man monterer eller skifter ut et vindu vil man ha god isolering og at det skal vare lenge.


Kjøp derfor et vindu av høy kvalitet fra Lyssand!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.