tirsdag 26. februar 2019

Trønderlån oppussing

Den meter lange trønderlåna hadde en bratt trapp i hver ende. Nå ble trappene fjernet, noe som førte til at det nærmest åpenbarte seg fire . Etter at Byggmester Jørgen Binde AS har kledd om hele trønderlåna på Bartnes,. Gjorde om trønderlån til gårdshotell.


En av mange ufordringer ble å beholde huset gamle sjel gjennom oppussingen.

Magasinet Lev Landlig . Få tilbud fra flere leverandører fra Soknedal. Publisert under gårdsbryggeri, gårdspub, historie, interiør adressagårdsbryggeri gårdspubinteriørlev landlig oppussing stabbursloftet trønderlån. Oppussing av gammelt trønderlån til Frida og Petter. Hele huset blir renovert.


FØR OPPUSSINGEN : Slik så gården ut da Thor Haraldsen la pengene på bordet og startet arbeidet. Det gamle gårdshuset hadde sett bedre dager, men nye eiere så hvilken skatt som skjulte seg i veggene.

Gamle dører og tømmervegger var intakte . To år med intensiv oppussing tok det å sette huset i stand. I mellomtiden bodde de hos foreldrene til Hanne. Det er to år siden de flyttet inn, . Omfang, Rehabilitering. Restaurering og oppussing av trønderlån. Foto : Guro Kulset Merakerås.


Den store lånen med drøyt 400 . Vurdering av romløsninger, vinduer og utvendig tak mm Vi trenger en arkitekt som kan bistå i . Taket var senket til 2på tallet. Dette er nå revet og opprinnelig takhøyde på ca 3er reetablert. Hovedbilde: Velkommen til et hjem som er under oppussing. Tradisjonelt kjøkken for moderne smak. Foto: Liv J Sandvik Jakobsen.


Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Familien Aunegård har fått 200.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.