tirsdag 26. februar 2019

Terrasse rekkverk i glass

Om man allerede har et verandarekkverk i tre , med trekryss eller ribber mellom stolpene, så kan man velge og erstatte disse med glass og glassklemmer. Aluminiumrekkverk med sotet glass på terrasse. Vi skaffer også andre typer om du har spesielle ønsker, og kan også levere bare glass eller bare festebrakketter og stolper om du selv vil konstruere ditt eget rekkverk. Alt glass er herdet og laminert.


Elegante glassrekkverk for balkong eller terrasse i høy kvalitet i rustfritt eller aluminium, fast løpemeterpris, dagers produksjon! Terrassen vil virke større og du får mer lys inn.

Våre løsninger er nøye designet for å kombinere design, nytteverdi og ikke minst sikkerhet. Har du tid å vente litt lenger kan du velge mellom mer enn 2farger. Klart glass er det mest populære, men der finnes selvsagt også mange andre glasstyper å velge mellom. Snakk med din Veranda forhandler om . Naturen bringes inn og du kan nyte lyset og utsikten. Med vår fleksible løsning får du på en enkel måte et glassrekkverk som er både elegant og sikkert.


Willab Gardens glassrekkverk har en moderne form med kvadratiske eller runde stolper. Den elegante og stilrene designen med skjulte fester av glasset gir et sobert inntrykk. Stolpen finnes i sølvlakk eller antrasittgrått.

Du velger selv om du vil ha overligger eller ikke. Overliggeren leveres i . Med sikkerhetsglass i glassrekkverket kan du trygt sette opp et glassrekkverk. Rekkverk i glass slipper inn rikelig med lys og lar deg beholde den vakre utsikten. Dvs at glasset skal være herdet eller laminert opp til 5 . På grunn av dette har glass mange bruksområder.


Den siste tiden har vi sett at glass erstattet det meget ordinære rekkverket i tre eller smijern, takk og pris for at vi nå kan bruke glass i rekkverket. Med rekkverk i glass slippes lys og liv inn på terrassen og den vakre utsikten kan nytes uten å bli redusert av . Velger du foldedører eller rekkverk med laminert sikkerhetsglass slipper du lyset og naturen inn i boligen din på en helt ny måte, og kan kose deg på terrassen året rundt. Glass er trendy som aldri før! At produktene er enkle å montere og nærmest vedlikeholdsfrie er heller ingen ulempe.


Behold utsikten, monter glassrekkverk ! I tillegg slipper du lyset inn. Alle våre glass leveres som godkjente sikkerhetsglass. Rekkverkene kan leveres i mange alternative utførelser. Ulike stolper i aluminium, og frittstående glass.


Rustfritt og syrefast stål i 3kvalitet. Hos MAXBO finner du forskjellige typer rekkverk til terrassen og hagegjerde.

Kjøp på nett eller i butikk. Jeg bygger om et murhus i fra 60-tallet og river den gamle verandaen pga rust i jernbeslag og råtne bjelker. Når jeg nå bygger nytt har jeg planer om å bruke glass i front og stål, ev galvanisert jern i rekkverk og feste for glasset.


Noen som har erfaringer? Finnes det ferdige løsninger å få kjøpt? Balkong og terrasse mv . Vi leverer moderne stolpefritt rekkverk i glass med kort leveringstid fra lager.


Minimalistisk og estetisk glassrekkverk uten stolper gir maksimalt. Passer både for boliger som er bygget i en stilren og moderne stil, eller for å oppdatere og modernisere boligens terrasse og balkonger. Vi fører kvalitets rekkverk og gelender i aluminium med eller uten glass for innendørs og utendørs bruk. Disse er mer prisgunstige enn rekkverk i rustfritt stål.


Mulighetene er mange, du må gjerne kontakte oss for råd og veiledning når du skal velge!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.