onsdag 27. februar 2019

Strai kjøkken

Strai kjøkken

Lurer du på noe så skriv gjerne på veggen. Uansett hvor du befinner deg i livet, har vi norskprodusert kjøkken, bad og garderobe for deg. Strai tilbyr kjøkken og bad av høy kvalitet!


Strai kjøkken

I de store lokalene deres i Sørlandsparken kan man se alt fra hypermoderne . Kontaktinformasjon for Strai Kjøkken Kristiansand AS Kristiansand S, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Vi gir deg kjøkken i alle prisklasser og i alle stilarter! Uansett hvor du befinner deg i livet, så har vi kjøkkenet for deg – enten du . Strai Kjøkken Kjøkken fra Strai - et rikt utvalg med mange gode ideer.


Du er kanskje opptatt av design og farger? Kjøkken fra Strai Kjøkken Ba Kristiansand. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Har ikke sett strai kjøkken før - men veldig mye fint!


Smile Jeg syntes det er enkelt å se forskjellen på kjøkken når. Strai Kjøkken anno 19lever godt på fortsatt å produsere i Norge. Men det krever stadig mer automatisering.


Jan Frode Tobiassen (40) tar over som adm. Strai Kjøkken AS etter sin far, Reidar Tobiassen (64). Adresse: Setesdalsveien 24 46KRISTIANSAND S Telefon: Faks: 53. Strai Kjøkken Kristiansand AS er Norges største kjøkkenbutikk. Vi er i dag ansatte og holder til i Avenyen i Sørlandsparken hvor vi har 15kvm flotte lokaler . Kom gjerne innom vår butikk på Nanset og se de nye Strai utstillingene.


Strai kjøkken

Besøksadresse, Setesdalsveien 24 Kristiansand. Postadresse, Setesdalsveien 246Kristiansand. Er du salgsorientert, og samtidig dyktig til å lede og motivere dine medarbeidere til å nå sine salgsmål? Vår Daglig leder flytter fra Stavanger, og vi søker derfor . Strai Kjøkken, foto John Petter Thorsen, Aptum . Search: Hjem ›; Produkter›; Strai Kjøkken AS . Vi skal pusse opp vårt kjøkken og det står mellom HTH Premium og Strai Premium, er det noen som har anbefalinger å gi ? Da Strai Kjøkken for noen år siden flyttet inn i nye lokaler i Kristiansand leverte vi forskjellige filmer fra fabrikk og butikk. Beskrivelse: Produsent av kjøkken, ba garderobe og belysning.


I familiebedriften Strai Kjøkken AS er det blitt produsert kjøkken i over år, og i Asker ligger en av åtte Strai-filialer i landet. Kjøkkenet til Strai er veldig veldig fint, og litt mer ekslusivt enn det til Ikea. Ikea sitt er veldig fint, og 600+hvitevarer billigere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.