onsdag 27. februar 2019

Kahrs parkett tilbud

Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Brede eller smale planker? Vår gulvguide vil gi deg muligheten til å teste våre parkettgulv.


Sammenlign forskjellige gulv med hverandre og prøv . Kahrs parkett Eik Antium 1-stav plank, mikrofaset, hvit, matt lakk.

Rimelige Gulv og parkett fra kjente leverandører. Kährs Paris Eik 1-Stav. Overflaten er børstet og med matt lakk. Bestillingsvare 5-dager. Parkettgulv av typen Eik Funk fra BOEN.


Eik Pearl er et lakkert 1-stavs gulv med påtrengende eleganse. Gulvet har et hvitt perlemorskimmer og en lakk med ekstr.

Finn parketten, be om pristilbud , bestill, faktura kommer pr. Riktig valg av gulv er viktig for helheten i rommet og skaper forskjellen i interiøret. Lakkerte gulv holder seg fine i mange år. Den silkematte overflaten gjør gulvet enkelt å holde rent. Et matt lakkert gulv ser ut som det er ubehandlet, men har tilsvarende slitestyrke som silkematt lakk.


Med Woodloc 5S kan gulvet enkelt legges i . Tilbud fra butikker, inkludert betalende butikker. Mikrofasede kanter, kan inneholde små kvister. Vi har som mål å vise alle tilgjengelige tilbud på markedet.


Se brukte produkter og demoprodukter. Kan inneholde mindre kvister. Kombinasjonen av lange tradisjoner, håndverk og en lidenskapelig interesse for design og ny teknologi, gjør at de fremdeles er ledende på utvikling av moderne. KAHRS PARKETT EIK PORTOFINO 2STAV MATT HVIT (91M2).


Dette beisede 1-stavs eike gulvet i Lux Collection har varme jordfarger samordnet med steingrå fargetoner. Med mikrofas på fire sider er uttrykket av en klassisk fullplank sikret. Hvert bord er nøye børstet til fullkommenhet for å forsterke sorteringens naturlige karakter.

Den ultra matte lakken skaper . I utstillingen vår finner du over 1forskjellige gulv. Velg mellom parkett , laminat eller massivt gulv. KÄHRS er en veldig bra parkett med god slitestyrke.


Den får du kjøpt hos Monter til en grei pris, etter hva jeg erfarer. Resultatet ble veldig bra, og slitestyrken ser også bra ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.