onsdag 27. februar 2019

Isolering av loft tak

Etterisolering av loft. Isoler loftet og utnytt rommet under skråtaket. Varmen stiger opp og det er spesielt lønnsomt å ha et godt isolert tak.


Slik etterisolerer du tak innvendig og utvendig på loft. Isolering er energieffektivt og gir bedre komfort i boligen.

Det er mye å ta stilling til når du skal isolere taket. Om du har et ubenyttet loft , kan du spare masse penger ved å etterisolere det. God etterisolering , kombinert med god lufting, gir kaldere tak – og . Det er mange som lurer på hva som er rikig og hva som er galt, når det kommer til isolering av gamle hus.


Et spesielt populært tiltak er å isolere mot kaldt loft. En godt utført etterisolering mot kaldt loft vil du fort spare inn ved. Ved å tenne lamper i etasjen under og gå opp på et mørkt loft kan .

Flate tak kan bare isoleres på utsiden, med andre ord i selve takstrukturen. Hvis du prøver å isolere et flatt tak på innsiden, vil det danne seg kondens mellom . Jeg har et gammelt hus uten isolasjon i 2etg. Det er skråtak på sidene og flatt tak på midten.


Hvordan skal jeg best etterisolere skråsidene med . Råte-, sopp- og muggskader på loft er en gjenganger. For mange er etterisolering av loftet den enkleste og billigste måten å spare kilowattimer på. I vegger og tak på nyere hus er det som regel en dampsperre, det vil si . Gå til ETTERISOLERING AV KALDE LOFT - DOWNLIGHTS: Innfelte downlights i tak mot kaldt loft kan være en kilde til store varme- og . Snekker Otto viser deg hvordan du enkelt kan etterisolere loftet ditt. Noen centimeter ekstra isolasjon.


Er det da mangelfull isolering på loftet, vil energitapet være betydelig. Våre steinullprodukter tilfredsstiller de strengeste brannkrav og bidrar aktivt til brannsikkerheten i konstruksjonen og. Dårlig isolasjon avler istapper - Istapper på tak skyldes at varme innenfra. Utilstrekkelig lufting av kalde loft kan utbedres for eksempel ved å .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.