mandag 28. januar 2019

Vedlikehold varmepumpe

I likhet med bilen som må vaskes, poleres og på service med jevne mellomrom, krever også varmepumpa stell og vedlikehold. Mange forhandlere tilbyr kunder serviceavtaler for varmepumper. Det bør man takke ja til. For at din varmepumpe skal fungere best mulig og lengst mulig er det viktig at du utfører regelmessig vedlikehold av din pumpe.


Vedlikehold handler blant annet . Få svar på hvordan du vedlikeholder din Toshiba varmepumpe.

Vi svarer også på andre spørsmål om service og vedlikehold av varmepumper. En varmepumpe trenger nemlig jevnlig vedlikehold. Ingen stor jobb, men en liten innsats må du gjøre dersom du skal unngå at pumpa virker . Uansett varmepumpetype bør du lese bruksanvisningen . Jeg var i kontakt med en varmepumpeforhandler for ta service på to varmepumper. En regelmessig service av din varmepumpe sikrer maksimal ytelse og strømsparing samtidig som det øker levetiden på anlegget.


Ved å tegne en service avtale . God og riktig service på varmepumper gir mer effektiv drift og mindre slitasje.

Hva som kreves av vedlikehold for nettopp din type varmepumpe. Har du passet på å vedlikeholde. Her er en enkel video med tips for rengjøring av din varmepumpe. Tips til vedlikehold av din NIBE varmepumpe : Generelle tips, samt spesifikke tips for bergvarmepumper, luft-vann varmepumper og avtrekksvarmepumper. Støv og skitt kan redusere effekten på varmepumper dramatisk, eller ødelegge dem.


Ytterligere vedlikehold bør overlates til fagfolk, sier han. En årlig kostnad for vedlikehold må medregnes når man kjøper varmepumpe. En god varmepumpe kan holde i opptil år, men det forutsetter som regel at man . For at vi skal kunne hjelpe deg på best mulig måte er det viktig at alle felter under fylles ut korrekt. Varmepumpen oppnår lengst mulig levetid og ytere bedre med jevnlig vedlikehold.


Bestill service på din varmepumpe hos Svorka. Vi tilbyr befaring for å se på forskjellige løsninger om plassering og størrelse av varmepumper. Vi hjelper deg med valg, montering, service og vedlikehold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.