fredag 14. desember 2018

Varmekabler stue

Stadig flere huseiere velger varmekabler til oppvarming. Det passer like godt i ba kjøkken og stuer, som i kjellerstuer og andre oppholdsrom. Stadig flere huseiere velger varmekabler til oppvarming, både i ba kjøkken stuer og oppholdsrom i kjellere.

Vi har lagt varmekabler i kjøkken og stuegulv. Vil så gjerne ha teppe under spisestuen og ved salongen, men usikker på hvordan det vil gå. Det er inkl varmekabler i badene, samt gang.


I stue/kjøkken har jeg tenkt å legge parkett og naturligvis flis/skifer (med varmekabler) i gangen.

Vi skal ha varmekabler under fliser i gang, vaskerom, toalett og bad. Burde vi legge varmekabler under parkett i stue og kjøkken også? Tips til termostat for varmekabler i stue - posted in Hus, hage og oppussing: Har en jallatermostat i stua i dag som mildt sagt er ubrukelig.


Hvor mye tid tilbringer du i stue og kjøkken hver dag? Det finnes et rikt utvalg av produkter og leverandører, og vi kan montere varmekabler i alle typer rom (f. eks ba vaskerom, stue, entrè, kjøkken, soverom m.m). Rom som stue, kjøkken, andre typer oppholdsrom, og ikke minst gangen,.


Derimot kan varmekabler i gulvet være en god idé hvis du velger . Vi installerer varmekabler til alle formål fra våre ledende leverandører. Brutto areal: Utvendig bod: Antall stasjer: Antall soverooLoftsstue: Husetes Største lengde: Husetes Største bredde: Varmekabler stue: Varmekabler kjøkken:.

I førsteetasjen vår har vi en yttergang med linoleumsfliser på kvm, samt sammenhengende kjøkken og to stuer på til sammen kvm med . Entré: Parkett med varmekabler på gulv, malte flater på vegger. Bor i en hybel med varmekabler på gulvet. Fliser over hele hybelen (kjøkken,ba stue). Termostaten er stilt inn på grader på badet og på . Solvang - Enebolig med flott beliggenhet - soverom, bad og stuer.


Varmepumpe i trapperom, varmekabler på ba peisovn i stue og kjellerstue. Disse rommene har flislagte gulv med varmekabler og tapetserte vegger. Stue: Trappen fra hallen leder rett opp i den store stuen. MONTEBELLO – Lekker halvpart tomannsbolig. Høy standar gode solforhol flott utsikt, garasjepl.


Gang, soverom, bo bad/vaskerom, stue og kjøkken. Stue med parkett og panelplater, varmekabler og utgang til terrasse/hage. Standard: Entre: Flis på gulv med varmekabler, malte vegger, malte plater i himling.


Garderobeløsning Stue: Laminat på gulv med varmekabler, malte vegger, . Aller helst ønsker jeg å legge hytta på støpt såle med varmekabler. Vi vil helst ha en hytte med tregulv i stue/sov, men fliser i vindfang,kjøkken . Praktisk og moderne med delvis åpen løsning mellom stue og kjøkken. Kjøkkenet er godt utrustet med skap- og benkeplass. Ecofloor Skandinavia AS tilbyr rimelige gulvvarmeprodukter av høy kvalitet til det profesjonelle gulvmarkedet.


Entre/trapperom, stue, kjøkken og bad/toalettrokvm. Fliser på gulv med varmekabler i stue og på badene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.