torsdag 27. desember 2018

Røros ytterdør

Du vil få en vakker, funksjonell dør av meget høy kvalitet, uansett hvilken modell du velger. I sortimentet finner du både ytterdører , terrassedører og dører spesielt egnet for bi- innganger og boder. Ulike stil- og designretninger ivaretar dine ønsker enten. Røros Vinduer leveres i et utall utførelser og varianter.


Enten ditt behov er vinduer til en enkel bod eller til en eksklusiv hytte eller enebolig, finner du de rette produktene i Røros -sortimentet.

Bufret Lignende Utvalg. Røros Paneldører bygges opp av ramtre i kvistfri furu, er fylt med 50mm isolasjon og er med panel på utsiden. Du kan velge mellom ulike typer panel. Innsiden har glatte fyllinger som standar men du kan også få den med friset fylling. Dørene leveres med en kompositt-terskel som er 25mm (handicap).


Alle ytterdørene leveres standard utadslående, men kan også leveres med innadslående slagretning. Har du et inngangsparti hvor døra står tørt og ikke eksponeres for nedbør?

Da bør du også se på våre Entredører. Døren er laget av vakuumimpregnert furu og leveres i mange forskjellige varianter for hus og hytte. Røros Døren har topp kvalitet ned til minste detalj. Nå tilbyr vi deg som kunde ferdig montert ytterdør.


En pakkepris som inkluderer produkt og. YTTERDØR YARVEDAL 90X2HØYRE. Røros paneldører bygges opp av ramtre i kvistfri furu, med panel på utsiden, og glatte fyllinger på innsiden. Leveres malt i ønsket NCS-farge. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge.


I tillegg har døren varmgalvani- serte hengsler, silikon tettelister og hardtre terskel med metall slitelist som standard. Røros Stalldør - for deg som vil ha en helt spesiell ytterdør. RØROS ISOLER Vinduer med 2- eller 3-lags glass me. Dør i klar ultramarin, hvit omramming og lys ultramarin vegg.


Skrevet av Christel Eline Wigen Grøndahl. Få steder har så mange gilde dører som Røros. Men over hele Norge finner vi fargeglade dører.

En gang i tiden var maling dyrt. Og noen farger, som kobolt- blått, . Rennebu Dører produserer i solide og grove dimensjoner og tilpasser fasaden og innsiden etter dine ønsker. Vi leverer også terrassedører, stalldører og boddører i den utførelsen du ønsker. Som Doktortjønna speiler familieparken, vil vi speile Røros.


Ikke vakrere enn det er og ikke styggere enn det er. Alltid så nøyaktig vi kan, og aldri . Produksjonen har i løpet av disse åra vært mangfoldig og alltid med en klar visjon om å levere solid håndverk av høy kvalitet. Utviklingen fram til i dag har ført til små og store forandringer i sortimentet. Nytenking og kreativitet i . Svært prisgunstig og klassisk ytterdør med fiskebenmønster.


Ytterdør Elin Rørosrød. Sporfrest dekor på utsiden, slett innside. Fullverdig ytterdør med solid oppbygging av ramtre i furu, aluminiumsplater og HDF på begge sider gjør at døren tåler store påkjenninger . Gjennom de siste tiårene har bedriften alltid hatt en klar visjon om å levere godt håndtverk av høy kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.