torsdag 27. desember 2018

Pris flaggstang aluminium

Flaggstang i aluminium – pulverlakkert hvit. Aluminiumstangen leveres med rør for nedstøping, kule i gullfarge, line i terylene og linefeste i plast. Den er avtrappet og all.


Artikkelnr: Betegnelse: Pris : . FLAGGSTANG I ALUMINIUM. Stangen leveres PULVERLAKKERT HVIT med rør for nedstøping, kule.

Sammensetting av stangen foretas ved at endestykkene skyves i hverandre. Gummipakninger i skjøten sikrer for slark. Vi monterer på fjell, eller graver og støper ned fundament. Alle priser er veiledende inklusiv mva.


Frakt kommer i tillegg. Vi leverer raskt over hele landet. Enkel montering - line, kule og feste medfølger. Aanesland fabrikker produserer og selger flaggstang i tre, glassfiber og aluminium.

Derfor bør det ikke være noen tvil om at har vi en ekstra lidenskap for skikkelige flaggstenger. Vi har faktisk gått så langt at vi har Norges høyeste . Høyden bestemmes av hvor den skal brukes, mens materialet bestemmer du utifra krav til vedlikehol vekt - og pris. De er lettere, men ligger høyest i pris. Kan ofte leveres ferdig lakkert eller eloksert. Dette er flaggstenger som er helt vedlikeholdsfrie og de leveres i lengder fra - meter.


Heilo gardintrapp med hylle. Enkle stiger Scando Basic. Basert på målsetningen om å kombinere høy kvalitet på varer og tjenester med en effektiv organisasjon, vil vi kunne betjene markedet til en konkurranse-dyktig pris.


Vår forpliktelse i markedet er å gjøre vårt ytterste for å kunne bidra til gode resultater for våre kunder. Veggmontert flaggstang. Lettvekt aluminium flaggstang utstyrt med et antitvinn system hvilket bidrar til å hindre at flagget snurres rundt flaggstangen. Flaggtangen leveres komplett med en ° brakett. Passer for flagg opp til 150x90cm.


Lengde på flaggstenger. Våre stenger er sterke, lette og slanke, med jevne overganger mellom skjøtene. Tre, aluminium og stålstenger leveres også.


Vedlikeholdsfrie kvalitetsflaggstenger i glassfiber.

Ved behov kan vi levere glassfiberstenger inntil meters lengde. Stenger og stativ er varmforzinket og pulverlakkert ved vårt eget pulverlakkanlegg. Med Midthaugs flaggstenger følger en nøye beskrevet monterings-anvisning,.


Tilgjengelighet : stk på lager. Ame flaggstangkule komplett 90mm. Sokkel med innvendig diameter på 37mm - til flaggstang 2-6m.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.