onsdag 26. desember 2018

Leie av gulvslipemaskin

MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang. Dette dreier seg for eksempel om fliskuttere, . UCO leier ut gulvslipemaskiner og utstyr for sliping av alle typer tregulv.

Brukervennlig gulvsliper på eksenterprinsippet. Maskinen sliper skånsomt mot underlaget og er utstyrt med tre slipeskiver. Vi tilbyr et bredt utvalg av slipemaskiner for utleie.


Hos oss kan du leie slipemaskiner både for sliping av tre og mur.

Utleiespesialisten tilbyr utleie,leie av gulvslipemaskiner til alle typer gulvsliping-. GULVSLIPEMASKINER ER TUNGE, men det finnes modeller de fleste. Leie av slipemaskin med nødvendig utstyr koster i overkant av 1000 . Leie Gulvslipemaskin - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Vi leier ut utstyr, verktøy og maskiner til store og små bedrifter, samt folk flest. Se det store online utvalget av Utleie av verktøy og maskiner hos BAUHAUS.


Vi har nemlig en gulvslipemaskin du kan få låne av oss – helt gratis! Det koster deg selvfølgelig ingenting og du får låne gulvsliperen de dagene du trenger det. Profesjonell gulvslipemaskin til sliping av større furu-/parkettgulv ved.

Hos Byggmakker kan du leie et stort utvalg av spesialverktøy. Polermaskin, skuremaskin og slipemaskin i en og samme. Vi har flere Hagerty tepperensemaskiner til utleie. Driver og fjerne to lag med gammelt gulvbelegg, og så blir det liggende et loddent lag av lim og filt igjen på betongbelegget.


Gulvtech leier ut alt du trenger for slipe ditt tregulv. VI LEIER OGSÅ UT ANDRE GULVSLIPEMASKINER. Endte tilslutt opp med å leie stor gulvsliper, med rikelig med 4 og 1slipebånd og kantsliper med kort nebb med og 1slipepapir.


Smart Utleie tilbyr leie av maskiner, utstyr og riggtjenester til private og profesjonelle kunder i offentlig og privat virksomhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.