fredag 28. desember 2018

Hylleløsninger

Den store settekassen i bakgrunnen er fra Bloomingville. Besøk IKEA på nettet for å finne et hyllesystem som passer perfekt til å oppbevare og vise frem bøker og andre ting! Lag din egen hylleløsning.


Det dekorative hyllesystemet over skrivebordet har mannen i huset laget selv. Han ble faktisk møbeldesigner på .

Få tips til nye, smarte oppbevaringsløsninger i ditt eget hjem! I fremtiden vil vi se mer av åpne hylleløsninger også på kjøkkenet. De kan festes i taket, på veggen eller settes på benken, sier interiørarkitekt i . Her er noen smarte løsninger dersom du trenger mer oppbevaringsplass i boligen. Samboeren min og jeg har tilsammen veldig mange sko, og vi har nå fått et eget rom som kan brukes til oppbevaring av yttertøy, sko etc.


Hylleløsninger uten skapdører: – Dropp skapdørene! INGEN DØRER: På kjøkkenoverskapet er dørene fjernet. Et håndkle er pakket rundt .

Robuste, lettmonterte oppbevaringshyller med flyttbare hylleplan. Søker du etter en reol for boden, hobbyrommet eller garasjen så finnes den her. Smarte hylleløsninger til alle rom!


Jeg er stadig på utkikk etter smarte løsninger når det gjelder oppbevaring av bøker, klær og sko! Vil du ha mer plass på gulvet og mer estetikk på veggene? Da er hyller løsningen for deg. Finn vegghyller med spennende design her.


Vi har lagerhyller og praktiske og solide lagerreoler for lageret. Reolene kan bygges ut til ønsket lengde. Velg mellom flere modeller. Her kan du se vårt store utvalg i hyller, reoler og pallerreoler til gode priser. Se sortimentet og bestill enkelt på ajprodukter.


MagicMove er både lekkert og funksjonelt. Dette er et hyllesystem som tilbyr skreddersydde løsninger som løser brukerens behov. Hyller finnes å kjøpe online på Room21.


Bokhyller, moduler, hylleplater, gavler.

Raske og trygge leveringer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.