onsdag 12. desember 2018

Henge opp bilder på gips

Dette virker nok fint for å henge opp bilder o. De fleste hjem i dag har vegger av gips, men hvordan henger du opp bilder og gjenstander på veggene? Oppheng i gips – slik bruker du spiker, skruer, gipsanker og kroker for å sikre at bildene blir hengende på gipsveggen! Se vår video med de beste tipsene for oppheng i gipsvegg.


På de aller letteste bildene kan du bruke en spiker eller skrue. Skal du henge opp flatskjermen må du ha feste i mer enn selve gipsen.

Det kan være noe herk å få hengt opp ting på gipsveggene, men det finnes råd for dem som har et tungt bilde stående på vent. Kanskje veldig enkelt spm men jeg er usikker på om jeg skal bruke spiker eller . Er du en av mange som har gipsvegger hjemme, og synes det er både tungvint og stygt med store skruer i veggen når du skal henge opp ting? Oppheng i gips – slik bruker du spiker, skruer, gipsanker og kroker for å sikre at bildene blir hengende på. Jeg skal henge opp et bilde på gipsveggen på soverommet(ca. x meter på lerret, altså ikke så tungt). Uansett om du har en platevegg av gips, fibergips, sponplater eller et helt annet materiale.


Noen som har tips til hva jeg kan bruke for å henge opp lerret med. Hvis bildene ikke er så tunge, og det er gipsvegger, så kan du bruke litt . For dager siden - Mulig tidenes kjipeste emne, men jeg skal henge opp bilder på gipsvegger som er helsparklet. Finnes det noen gode alternativer til oppheng?


Hva er beste måte for å henge opp canvas - var ikke montert tråd i. De passer bra på gipsvegger og holder oppe bilder på opptil 25kg. Vi har et gedigent speil i gangen og masse hyller, bilder osv, og det . Assorterte bildekroker til å henge opp bilder og. Det er enkelt å henge opp forskjellige ting på vegger og i tak med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.