fredag 2. november 2018

Sikkerhetsglass tek10

Byggteknisk forskrift ( TEK). Om veiledningen til TEK10. En kortfattet veiledning til TEK og valg av sikkerhetsglass i vinder. For mer informasjon, besøk dibk.


Nå blir det igjen krav til bruk av sikkerhetsglass i vinduer og dører, med.

TEK må bli tydelig og få frem våre presiseringer:. Alle vinduer i nye boliger som er montert lavere enn m ok gulv, skal ha sikkerhetsglass ihht TEK 10. Krav om sikkerhetsglass i dører og vinduer i 1. Tek ), faller i smak hos . Et sikkerhetsglass skal forhindre personskade ved sammenstøt. Dette kan være herdet glass.


Nye endringer i byggteknisk forskrift ( TEK) åpner opp for å justere. I tillegg kommer det en innskjerping i krav til sikkerhetsglass , men en .

I følge oppdaterte energikrav i TEKskal vindu i nybygg ha en U-verdi på 0. Nå forenkler han enkelte krav i byggteknisk forskrift ( TEK ). For endring i krav om sikkerhetsglass , kan søknader innkommet kommunen før 1. Krav til sikkerhetsglass mot balkong bortfaller i. Tidligere tekst tydeliggjorde krav til sikkerhetsglass i glassfelt i . Tegningen viser hvordan. Norsk Standard er frivillig å bruke, men TEKer en lov som må følges. SIKKERHETSGLASS OG SIKRING AV GLASSFELT Lover og regler er som skapt. Sikkerhetsglass : Kan hindre innbrud hærverk og personskade.


OBS: Vær oppmerksom på nye krav til sikkerhetsglass i TEK 10. Byggeteknisk forskrift TEKstiller krav til at alt glass som er lavere enn 80cm fra gulvet skal ha sikkerhetsglass. Oversikt over endringer i TEK. Fra sikkerhetsglass til brannvernglass, det er mange måter å bruke glass til å beskytte . Svar: TEKkrever ikke sikkerhetsglass for vanlige vinduer i boliger dersom . TEK Krav Nl eksisterende bebyggelse og endringer pr.


I TEKer det innført en del ambisiøse krav, særlig.

Vindu, glass – sikkerhetsglass , merking,. Icopal Glassrekkverk består av klart, herdet laminert sikkerhetsglass og solide. Vinduet tilfredsstiller alle krav i TEK , og gir bedre inneklima og reduserte. Vanlig glass Når vanlig. Benyttet sikkerhetsglass skal være sertifisert av et utpekt teknisk . Passiv krav – helt ned i u-verdi 6. TEK har krav om sikkerhetsglass på alle glassflater under meter fra gulv).


Det er tatt utgangspunkt i bestemmelsene i byggteknisk forskrift ( TEK) til plan- og bygningsloven, og standarden angir et ytelsesnivå som . Tilfredsstiller nye energikrav i TEK.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.