tirsdag 27. november 2018

Peis interiør

Interiørarkitektens tips til hva slags peis som passer til din stil. Om du ikke har en rendyrket stil i interiøret, har interiørarkitekt Hedda . Varme og Interiør as er en ovnsbedrift tilknyttet Varmefag kjeden.

Vi selger alt i Varmefags sortiment pluss en del mer. Men like viktig som varmen og kosen er designet på peisen. Den skal passe inn i interiøret der den står.


Rå veiledning og inspirasjon om vedfyring, peis og ovn.

Vi er Norges største leverandør av peis, vedovner og pipe og skaper nye ideer og trender innen vedfyrt varme - Nordpeis. Naturstein og kompositt gir kjøkkenet og badet et moderne og eksklusivt preg. Naturstein på gulv i stue, på trapp, vegg eller peis. Hvis peisen har tresidig glass bør den plasseres mellom stue og spisestue.


Den vil da virke transparent, og du vil få glede av . Hvor og hvordan peisen plasseres i et rom, er ikke uten betydning. Mange synes kanskje at det er vanskelig å . Ferdig resultat med downlights i trappetrinnnene. Rehabilitering av kjøkken og stue med peis. Med jevne mellomrom må man fjerne all soten som har lagt seg på f. Stuen kalles ofte det viktigste rommet ihuset. Det kommer til å ha TV hele familien og gjestene blir møtt på . Ikke bare var peisen fin i formen - den henvendte seg også til en gruppe som tidligere ikke har kunnet installere peis, fordi den ikke trenger . Men, likevel, har ikke mistet sin popularitet og etterspørsel.


Stue med en ekte peis – hjem vil alltid se mer koselig, romantisk og elegant. Hvis du har lyst til å forandre interiøret, som består av de vanligste delene, slik at det kan utføres ved å bruke enheten av foran rommets egen . Vi kombinerer vår varmefilosofi - Varme i alle detaljer - med tradisjonar som bygger på detaljert handverk, og eldstader som gir en optimal, total . Omtale: Interiør med peis, kårstuen (Nystua) på Bjørnsta Maihaugen, De Sandvigske Samlinger, Lillehammer, Oppland.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.