tirsdag 27. november 2018

Lite baderom

Små bad er vanlig i leiligheter i de større byene. Her kommer et par tips til hvordan du utnytter plassen i små bad maksimalt. Ved renovering av eldre villaer og leiligheter et lite bad ofte en vanlig årsak til hodebry, kanskje i form av et gjestetoalett.

Velg blant kategoriene under og nyt inspirasjon for alle typer bad uansett. Du kan fint sette ditt personlige preg på et lite bad og gjøre det mer luksuriøst. Tenk minimalt når du innreder det lille badet. Her er løsningene og produktene som fungerer. Med smarte funksjoner utnytter du plassen på et lite baderom så det femstår romsligere enn det er.


Gustavsberg tilbyr logiske baderomsløsninger beregnet for . Kari Setsaas, markeds- og innkjøpssjef i Comfort har flere smarte tips når det kommer til innredning av baderom, særlig når rommet er lite. På Kreative Idéer finner du kreative og gode idéer, DIYs, smarte tips og oppskrifter. Selv om gulvarealet faktisk er blitt mindre, føles likevel badet til familien Sørensen større enn før.


Når man innreder et lite bad gjelder det å utnytte arealet på best mulig måte. Selv et lite bad kan føle funksjonell og romslig med enkle triks og smarte oppbevaringsløsninger. Se alle de smarte knepene beboeren har brukt i den kvadratmeter store leiligheten.


Få gode tips til hvordan du kan utnytte plassen på små bad.

Et lite bad kan bli vel så elegant som et stort. Det kan være en utfordring å innrede et lite bad. Få inspirasjon og gode tips til innredningen av små bad her i inspirasjonsrommet.


Det finnes uendelig mange måter å innrede små bad på. Har du et lite bad er smarte oppbevaringsløsninger et must. Blant Byggmakkers egne merkevarer til baderommet, kan du derimot ofte finne lekre løsninger til en lavere pris. Når du skal innrede et lite og trangt baderom . Det kan være litt av en utfordring å innrede, men bare fordi et bad er lite trenger det ikke være kjedelig!


I dag deler jeg av mine beste tips til . Hvis du skal pusse opp et lite bad er det viktig å utnytte plassen godt. Her i Norge kan et lite bad være på 2-kvm (sånn som mitt). Det er begrenset hva man får plass til og man må tenke ut smarte løsninger. Alle som har små baderom er interessert i å få dem til å se større ut.


Her er gode tips til hvordan man kan forande . Compact baderomsmøbler fra Ballingsløv passer utmerket til små baderom. Finn baderomsinspirasjon hos Ballingsløv! Ved god planlegging og kunnskap om hva som finnes på markedet, kan man få inn flere funksjoner, selv i et lite ba sier hun. Små ting i små rom gjør at rommet virker lite og rotete, forteller interiørarkitekt Wenche Aurland.


En slik besparelse kan faktisk føles ganske mye på et lite bad. Kompakte toaletter leveres nesten alltid i modeller med P-lås, hvor avløbet går vannrett ut bak. I dette innlegget skal jeg fortelle dere alt jeg har gjort med det bittelille badet mitt. Jeg har veldig lyst til å pusse opp badet mitt som er ca x m = kvm, altså bittelite. Lite bad i hvitt med hjørneskap, servantskap og speil med hylle.


Lite, hvitt bad med to hvite høyskap, et speil og et servantskap med to. Desto mindre baderommet ditt er, desto viktigere blir innredningen. Selv et lite rom kan bli et funksjonelt baderom med de riktige produktene. Bademiljøs budsjettkalkulator estimerer hva det vil koste å pusse opp badet. Kalkulatoren tar høyde for alt, inkludert grunnarbeid.


Published by Vicky Sidney at November 30th, 2016.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.