fredag 30. november 2018

Hvor mye tjener en barne og ungdomsarbeider

En barne- og ungdomsarbeider jobber med pedagogiske tilbud for barn og ungdom. Hvor mange prosent skatt er det logisk å betale da? Og er det privat eller kommunalt? Yrke for en som vil jobbe med mennesker, som man tjener minst.


Andre jobber - Diskusjon. Hva er lønna som lærling?

Fellesforum › Anonymforum - Skravle Bufret 1. Har akkurat vært på intervju på drømmejobben, det eneste som trekker ned er at jeg vil få betalt som barne- og ungdomsarbeider. Lønn barne og ungdomsarbeider innlegg 23. Hvor mye tjener en barne og ungdomsarbeider ? Diskusjoner › Vanskelige følelser og pinlige spørsmål Bufret Lignende 11.


Det er jo så mange som jobber i barnehage her, og noen av dere er sikkert barne - og ungdomsarbeidere evt. Flere resultater fra forum. Bufret Som lærling vil du tjene det samme som begynnerlønnen til en fagarbeider, fordelt over to år.


Etter mye leting, (ingen tok tlfn som var på vesten) fant jeg barnehagen og de var så.

Dette er ca halvparten av det jeg tjener nå. Angrer på at jeg ikke gikk barne og ungdomsarbeider på vidregående, men det er jo for sent å angre på det nå. Så som hjelpepleier går hun som barne-og ungdomsarbeider og får lønn deretter:) 0 . Barne- og ungdomsarbeidere planlegger og gjennomfører ulike pedagogiske. Utdanningsløpet i videregående opplæring er fireårig, hvor av to år består av . Hei :) hvor mye tjener en tanntekniker, tannpleier og en bioingeniør?


Eller muligens ta barne og ungdomsarbeider -faget på skole og. Du må ha et fagbrev som barne- og ungdomsarbeider. Assistenter må få vite hvor enkelt det er å ta utdanningen, sier Nina.


Og har du ikke nok praksis, får du vite hvor mye du mangler for å gå opp . Jeg er veldig fornøyd med oppgjøret, sier barne- og ungdomsarbeider Monica Sørhøy Berg, som får uttelling for både kompetanse og. Jeg hadde ikke trodd det ville bli særlig mye i år. TBSK er et partssammensatt utvalg hvor KS, Landsorganisasjonens. Her kan du se hva andre yrkesgrupper tjener , og sammenligne med din egen lønn. Lurer på om det er noen her inne som vet hva en fersk assistent i barnehage tjener ? Nyutdannede tjener vanligvis noe mindre enn gjennomsnittet.


Sandra Spjeld elsker jobben selv om hun tjener minst i denne. Det har sammenheng med at private sykehus ikke har full døgndrift og ikke like mye ulempetillegg. Møbelsnekker-elevene viser fram hva de har lært – mye lekkert og håndlaget .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.