fredag 30. november 2018

Blomsterpotte betong

Folk tenker nemlig at det i utgangspunktet er veldig vanskelig å lage sin egen blomsterpotte. Blomsterpotte i betong i kantete fasong fra Hübsch som er en av deres bestselgere. Interiør - Vaser/Potter : BLOMSTERPOTTE BETONG 21X15CM.

Blomsterpotte 21x1cm frå Trend Design. For å gjøre det lettere for deg å stelle potteplantene, har vi lagd dreneringshull i pottene, alternativt gjort det mulig å bore hull i dem. Trenger du et DIY-prosjekt, slik lager du blomsterpotte av betong.


En kilos sekk med betong koster bare 3kroner, og med det har du nok til flere av disse betongprosjektene.

Vi har et bredt utvalg av disse pottene i forskjellige størrelser og former, i fargene grå og krem. Blomsterpotter fra Mdesig i flere størelser, frostsikkere bergnet for inne og utebruk. Fine Design har et variert utvalg av betongmøbler. Her har en veninne vært på hobbykveld og de har støpt blomsterpotter i betong.


For å lage disse blomsterpottene så trenger man betong, . Har du prøvd å lage blomsterpotter i betong før? Det er ikke vanskelig i det hele tatt, og du kan få de akkurat som du vil! Hage blomsterpotter, moderne betong planters å dekorere ditt hjem og hage.


Blomsterpotte hage er laget av hvit betong.

Kunstnerisk konkretiseres blomsterpotte hagen - et moderne formen HEAD KVINNER. Hage pot laget av betong er en vakker dekorasjon for hage-, hjem. Blomsterpotte i sølvfinsish i størrelser. Klassisk blomsterpotte i sølv, 14x1cm.


BLOMSTERPOTTER HAGEBORD minst - avslag. H: NÅ: 29- Før: 59- H: NÅ: 14- Før: 29- Hagebord . Første forsøk ble slik #hytteliv #kreativ #betong #betongpotte. Pris 690✨ #europris #potte #blomsterpotte #betongpotte #interior #interiør #lovely .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.