torsdag 8. november 2018

Beising av utemøbler

Denne bruksanvisningen gjelder for beising av utemøbler av gran eller furu. Vi gir deg tips, råd og ideer om hvordan du frisker opp utemøblene dine i. Maling, beis eller olje? Her er tipsene du trenger for å gi hagemøblene dine et ansiktsløft før sommeren. Hører også noen sier at man ikke trenger å behandle den, .

Begynn fra grunn av med å vaske møblene grundig med børste og kraftvask. Skyll med vann og la dem tørke. Slip så med sandpapir i treets retning for å få bort . Jeg skal beise utemøblene mine i den typen beis som man bruker på terassegulv.


Altså sånn som er gjennomsiktig men med litt farge som . Beise eller olje terrasse? Pallesofa og andre utemøbler.

Flere resultater fra forum. Bufret Lignende Ny beis påføres når du kan skrape av pigmenter med neglen, eller når du ser at. Mal: Til slutt males møblene med to strøk maling eller beis. Det bør gå ett døgn mellom strøkene. Maler du en benk eller stol med mange kroker, . Litt maling gir uterommet umiddelbar fornyelse, spesielt om du velger spreke farger.


Her er fremgangsmåten for maling av hagemøbler. Slik så møblene ut originalt. Kjøpt på Jysk tror jeg, for mange mange år siden. Vi har behandlet de pent og tatt godt vare på de i alle disse årene . Har du funnet fargen til hagemøblene dine? Unngå å beise og male hagemøbler i sterkt solskinn, fuktig vær eller ved temperatur under grader.


La heller ikke nymalte eller nybeisede hagemøbler stå ute . Før vinteren bør utemøblene rengjøres med mildt såpevann og tørkes godt . Vi tilbyr i utgangspunktet to ulike design på våre utemøbler : 1: Modell.

Den er utviklet til beising av terrasser, gjerder og hagemøbler. Her gjennomgås en rekke muligheter fra beising til kun voksbehandling, med og uten farge, eller en kombinasjon av begge metoder. Terrassebeisen fungerer utmerket . Olje, beis , lakk eller maling vil kunne forlenge levetiden til treverket.


Det finnes også et par svanemerkede utemøbler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.