tirsdag 30. oktober 2018

Skyvedørsbeslag garderobe

Problemer med din skyvedør? Habo har alt du trenger av skyvedørsbeslag. Komplett med meter aluminiumsskinne.


Vårt utstyr til skyvedør og garderobe leveres i varmgalvanisert- og rustfritt stål samt i aluminium. Prøv gjerne vår konfigurator til høyre på siden, for å se hvilke .

Her finner du vårt utvalgte sortiment av skyvedørsbeslag. Her viser vi løsninger for glassdører og tredører samt tilhørende beslag. Vi har også skyvedørsbeslag til. Beslagteknikk leverer et bredt sortiment beslag til kjøkken og baderoms produsenter, møbelindustrien, og innredningsprodusenter. Handle raskt og enkelt på nett med.


I en DIY oppgave, lærer vi deg å bruke en garderobe og distribuere inne. Beregnet kun for takmontering.

Skyvedørsbeslag for garderobe - og innerdører opptil kg med dørbredde fra -1cm. Oppbevaringssystem med hengeskinner. Hengeskinner og valgfritt tilbehør henktes enkelt på bærelisten.


Når behovene endrer seg kan du bare flytte rundt på . Egnet for bruk i hoteller, skoler, sykehus og kontorer. Forkrommet holder til klesstang. MAXBO har smarte løsninger for oppbevaring som gir orden og oversikt.


Kjøp garderobe på nett eller i butikk. Med skyvedører så får du speildører skreddersydd på akkurat det . Mangler: skyvedørsbeslag Lage skyvedørs-skap selv? Systemet egner seg også godt til udrevne transportbaner og . Ingen butikk er valgt, Abildsø, Arendal.


Diverse mål- og monteringsanvisninger. Praktisk avskjerming av rom eller garderober ! Passer til skinnene 343-4og 343-4og tåler dører som veier opptil .

Garderobe - og skyvedørsbeslag. Hopp til navigasjon Hopp til innhold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.