mandag 29. oktober 2018

Oppbevaringsskap stål

SSG har stort utvalg og lang erfaring med salg av oppbevaringsskap i ulike størrelser, farger og varianter. Kontakt oss når du trenger solide skap - ssg. Metallskap av høy kvalitet som passer like godt på lageret som på kontoret.


Skapet leveres med fire flyttbare hylleplater, justerbare føtter, vrihåndtak. Oppbevaringsskap som er enkelt å montere uten bruk av verktøy. Solide stålskap til oppbevaring på kontor, verksted eller lager.

Verktøyskap produsert i kraftig stål som er helsveisett . Stabilt låsbart stålskap for oppbevaring for kontor, arkiv og lager Fås i grå eller blå farge. Rask og enkel montering uten . Låsbart verktøyskap i stål med justerbare hyller SPAR ved kjøp av stk skap i nettbutikken Solid og stabilt skap med trepunktslås. Passer utmerket til bruk . Kjøp kontorskap og sjalusiskap fra Sarpsborg Metall.


Stort utvalg av stålskap. Gerdmans tilbyr alltid fri frakt og års garanti. Dette er den sikreste måten å oppbevare propan hjemme eller på hytta.

Rustfritt stål , Syrefast stål ,. Slagdørskap av stål med en overflate av ripefast pulverlakk. Innredning for større detaljer. Med vindskjerm og plass til oppbevaring av diverse ting. Stoffet er polyester og rammen stål.


Lavt oppbevaringsskap i pulverlakkert stål. Monteres med understell eller henges på vegg. Ventilasjonshull over og under samt ventilerende . Vi har mange typer kjemikalieskap til forskjellige formål: giftskap, syreskap, miljøskap, oppbevaringsskap og låsbare skap i stål med brannisolering. Tonet isolerglassdør, rustfri stålramme. Stabilt, helsveiset oppbevaringsskap i høy kvalitet.


Skapet har håndtak, sylinderlås med to nøkler, samt spanjolettlåsning. Leveres med to flyttbare hyller. VMSworks er en toppleverandør og produsenter i Kina, hovedsakelig produsert stålskap med hyller, kontorbruk oppbevaringsskap , kontor fil oppbevaringsskap ,. Enkelt rygglene i rustfritt stål med oppbevaringsskap og pute.


Vi kan tilby ulike typer og modell stål skap for å møte din etterspørsel. Alle skap er tilgjengelig i en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.