mandag 29. oktober 2018

Maling sprøyte

Hvis du har hørt om dette før er det omtrent slik en forgasser til en forbrenningsmotor virker, men her oppstår luftstrømmen av en suge- og ikke en blåseeffekt. Hobbyhåndverkeren kan sprøyte på vannholdig trelasur, tyntflytende lakk eller tyktflytende veggmaling med samme malingspistol. Det som driver sprøyta er . Malingsbeholderen i finsprøytesystemet rommer opp til en . ConstantFeed-beholderen gir en jevn malingstilførsel uansett om det .

Rustan, som er salgssjef for håndverksavdelingen i Jordan, vet mye malersprøyter og mener alle kan bruke sprøyte. Alle kan lære å bruke sprøyte. Ved første gangs bruk bør du fylle på med vann.


Lek med sprøyten og lær teknikken. Når man har sjekket ut avstand til underlaget med malingen , og funnet korrekt hastighet for bevegelse av sprøyten , er denne løsningen svært effektiv. Det er bare å trykke på avtrekkeren og sprøyte bestemt på veggen, sier Lars Petter Rustan.


Rustan er salgssjef for håndverksavdelingen til Jordan. Han vet hvilke muligheter malesprøyter gir.

Det er i hovedsak maling av gjerder som ofte frarådes da det der fort blir mye søl og sløsing av maling. I tillegg er det lite tid å spare om det kun er et enkelt møbel du skal male. I slike tilfeller kan det går minst like raskt å bare bruke en pensel. Skal du benytte en malingssprøyte er det . Tenk for- og etterarbeid. Vi viser deg hvordan du maler taket med sprøyte eller pensel og rulle.


Ved bruk av malersprøyte får du et perfekt resultat, og du sparer tid på jobben. TV hjelper deg på Sumo. Hei, Som dere sikkert kan gjette så synes jeg at maling er litt kjedelig. Da jeg snublet over en malingssprøyte på Clasern, så jeg plutselig muligheter for at jeg endelig ville kunne få malt en vegg jeg lenge har villet male, men ikke giddet.


Veggen er malt strie, som per idag har fargen nesten helt hvit, mens . Jeg hater å male og nå skal hele huset og garasjen males. Er det noen som vet eller har erfaring med å bruke malingsprøyte til dette ? Er på utkikk etter malesprøyte til og lakkeere møbler osv med. Den blr helst være elektrisk og enkel og rengjøre.


Noen som har noen anbefalinger, tips og triks? Hvordan maling bruker man somregel til en malingsprøyte ?

Men har du kompressor så hadde jeg vel kjøpt en billig sprøyte til den. Naboen malte vedlikeholdsstrøk på huset sitt med malersprøyte og kompressor. En lekse er å være forsiktig med trykket og mengden maling du trøkker ut. Kan fort male halve nabolaget på to drag om man ikke har stilt inn ordentlig.


De maskinene vi har testet, kan bruke mange malingstyper, bare konsistensen ( viskositeten) er den riktige. Du skal derfor også regne med å bruke tid på å fortynne malingen før du maler. Men når du først har funnet riktig blandingsforhol er det enkelt. Vi har testet fem populære modeller, og funnet en klar . Sprøyten er kun testet med vanntynnbar som maling.


Den gamle oljemalingen fases ut og det er kun vanntynnbar maling som blir aktuelt i fremtiden. I testpanelet satt Bo Lunde og Carl Torsberg hos malermester Jens Peter Lunde. Lurte på å male noe finerte saker.


Kan man male vanlig oljebasert heftgrunn og vannbasert akrylmaling med malingsprøyte. Det kraftigste og allsidigste sprøytesystemet i sin klasse. Malersprøyte perfekt til å male vegger å ting med mase hjørner.


ALLPaint-teknologi: Enkelt å sprøyte alle typer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.