onsdag 31. oktober 2018

Dør garasje

Les mer om våre brannklassifiserte ytterdører her . Sett din egen stil på hytta eller boden med våre egenproduserte dører. Sett inn dør i garasjen og få tilgang uten å åpne porten.

Perfekt dør for boden, hytten eller garasjen. Fåes i bredder 80cm, 90cm og 100cm og høyder 180cm, 190cm, 200cm, 210cm Kun kr 237- NB! Vi skal bygge hus med integrert garasje, dør inn til vaskerom, og dør videre inn til kjøkken.


Det er i tillegg utgangsdør fra vaskerommet direkte.

Hei Kan dere anbefale en dør mellom hus og garasje som gir god isolasjon og som har en grei pris? Abora AS - Dører og vinduer, kvalitet til lavpris. Dører: Port til garasje-/uthus-/naust-/driftsbygning. Dører av stål, rustfritt stål og aluminium.


Hos Hörmann får du garasje-sidedører med likt utseende som Berry-porter eller leddporter. Dørene leveres komplett m/ håndtak og sylinderlås m/nøkkel på begge sider. Den fleksible løsningen til bruk i både garasjer, uthus og boder.


Et godt alternativ for deg som har liten overhøyde i garasjen eller ønsker å . Enkelgarasjen med dør er en lett anvendelig garasje for én bil.

Det tillates ikke direkte forbindelse (dør) fra garasje til oppholdsrom eller rømningsvei, kun via mellomliggende rom med dører som kan lukkes. Moderne enkel garasje med ekstern bod og overbygde dører til garasje og bod. Erfaren leverandør av garasjeporter av høy kvalitet. LG Quick-Lager holder til i Kristiansand og leverer dører og vinduer.


Vi har et av markedets største dør- og vinduslager. Utmerket vindu til kjeller, garasje eller bod. Vi tilbyr boddører til Krafer Nordic og Krafer Premium.


Samme design og utførelse som vår garasjeporter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.