tirsdag 16. oktober 2018

Cd produksjon

Vi hjelper deg med produksjon , duplisering, komprimering og brenning av CDer og DVDer. CD i laminert Digipack med skåra inkludert 4-farget offset trykk. Prepress review, 4400.


Estimert leveringsdato: 17 . Cd i jewelcase, siders booklet og sort tray. I tillegg tilbyr vi mastering, PQ-koding, DVD-authoring, produksjon av blu-ray og vinylplater.

Vi hjelper til med all tilrettelegging av ditt materiale i våre interne og . Dicentia arbeider på tvers av fysiske og digitale medieplatformer og hjelper våre kunder med å kapitalisere på deres innhold gjennom produksjon , replikasjon, . Omtrent samme priser som de billige i utlandet, . Digertrykk: CD Vi gjør store og små opplag på CD ! Leverandøroversikt, side 1. CD - produksjon - Proff. Pris, rask levering og kvalitet er viktig for at du som kunde skal bli fornøyd. Dette gir oss retning i hvordan vi ønsker å betjene våre kunder.

Frakt kommer i tillegg. MASSEKOPIERING: Med automatisk produksjonsanlegg har vi meget konkurransedyktige priser og kort leveringstid. CD , DVD og plater - Produksjon Oslo, inkl. Selbutrykk har en rikholdig CD-portefølje.


Kvarts gjev ut platene våre på eige selskap. Samlokalisering av produksjon og distribusjon til det norske . All lyd ender ikke opp på nettet. NSI Lydproduksjon kan også tilby produksjon av CD , CDrom og DV og bistå med utforming av labler og trykksaker. Hjelp til kopiering, printing på cover og plate.


Me koste oss og tykte det var stor stas å vera i studio og spela den inn, og er sjølv riktig godt fornøgde . Harry Kvebæk Cd Produksjon in Fetsun reviews by real people. Beskrivelse: Vi er et kompetanse senter innen alt vedr. Vi lager CD ROM, mastrer musikk og leverer CD i store og små kvantum . CD produksjon og MultiMedia. Vi tilbyr også embalasje og trykksaker etter Deres valg.


Som et prosjekt i et fag skal vi i løpet av året produsere en helt egen CD med . Musikk på Jessheim vgs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.