tirsdag 4. september 2018

Sette tørketrommel oppå vaskemaskin

Jeg har vaskemaskinen min på badet, den er helt ny og jeg er veldig fornøyd med den men jeg har lyst til å kjøpe tørketrommel. Tørketrommel oppå vaskemaskin - dimensjon? Vi har kjøpt tørketrommel, som skal plasseres oppå en vaskemaskin.

Må man sette et eller annet stativ mellom disse, eller står det støtt nok når . Vi har en ca år gammel vaskemaskin, og vil ha tørketrommel oppå. Kombinert vaskemaskin og tørketrommelinnlegg20. Fordeler og ulemper med å sette tørketrommel oppå vaskemaskin.

Forum › Fellesforum › AnonymforumBufret12. Etter det ble det satt gummiføtter under beina på tørketrommelen, sånn at den ikke hoppet av når vaskemaskinen sentrifugerte. Nordic Quality stativ m/skuff vaskemaskin/tørketrommel.


Viberasjonsdemper til vaskemaskin/tørketrommel. Vi har tørketrommelen oppå vaskemaskinen, og jeg bruker begge. Er det greit å sette vaskemaskiner i høyden, eller bør jeg sette dem ved siden av.


Da er det også lettere å sette ting tilbake der de stod. SKREKKBILDET: Vaskemaskinen og tørketrommelen var plassert oppå hverandre. Brannvesenet er fortsatt usikre på om det er vaskemaskinen eller tørketrommelen som har feilet, og om de var skrudd på. Må man sette et eller annet stativ mellom disse, eller står det støtt nok når.


Vi har en ca år gammel vaskemaskin, og vil ha tørketrommel oppå. Tips: Har ikke plass til å sette tørketrommelen oppå vaskemaskinen? Stablesettet lar deg trygt og sikkert sette tørketrommelen oppå vaskemaskinen, slik at du får mer gulvplass. Stableramme som lar deg trygt sette tørketrommel oppå vaskemaskin. Selges da vi ikke fikk bruk for den likevel.


Kan hentes på Tårnåsen eller i Oslo Sentrum. Det er mulig for et hus å stable en vanlig størrelse tørketrommelen på toppen av en skive, med. Løft tørketrommelen oppå vaskemaskinen med en hjelper. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Det er ikke alltid du kan skylde på vaskemaskinen.


I mange tilfeller skyldes dette at du stort sett vasker på lave temperaturer. Særlig nyttig for de som ikke bruker tørketrommel. Hvis du ikke har nok plass til å sette dem ved siden av hverandre, kan de fleste vaskemaskiner og tørketromler fra Miele også kombineres i en søylemontering. Stableramme for sikker montering av tørketrommel oppå vaskemaskin. Passer de fleste merker og modeller på markedet.


SAMSUNG Gled deg over overlegen rengjøring med vårt store utvalg. Velg effektive og innovative vaskemaskiner, tørketromler og maskiner med kombinert vask .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.