tirsdag 4. september 2018

Otta skifer

Otta-skifer leier og driver et kvartsitt–skiferbrudd i Vågå kommune. Skiferen er av den grå sorten, med flere fargenyanser. Den blir spaltet til flis, samt hugget til .

Ottaskifer er en koksgrå, nesten sort skifer. De ulike nyansene i overflaten skapes av glimmer og . Ottaskifer er en mørk skifer av Bergartstypen Fyllittskifer. Otta har blitt benyttet i mange eksklusive prosjekter som Cartier- og Porschebutikker rundt om i verden, .

Ottaskiferen er et helt unikt produkt som ikke finnes andre steder i verden. Ottaskifer blir levert under markedsnavnene Pillarguri og Høgseter. Otta bruddheller koksgrå og rustfarget 17-25mm tykkelse før 10nå 690kr per m2. En vakker skifer med et uniks spill og struktur. I mange formater i sort og rust til bruk ute og inne.


Minera er Norges største skiferprodusent og produserer norsk skifer både fra Alta, Oppdal og Otta. Minera Skifer har, gjennom egne brudd og lange avtaler, unik . Ottaskifer er en type skifer som utvinnes i Sel kommune i Gudbrandsdalen av typen glimmerskifer.

Det karakteristiske med denne skiferen er at . Askim Stenindustri as - KAMPANJE på Otta skifer fliser med børstet overflate. Flisene er i 30cm bredde og har fallende lengde med en tykkelse på til 17mm. Vi i Sigvartsen Steinindustri har nå et tilbud på otta skifer flis. Kampanjen gjelder børstet overflate i cm bredde og fallende lengder.


Det karakteristiske med denne skiferen er at den er av mørk . Otta skiferstrips naturoverflate og cm i fallende lengder, 8-17mm. Beskrivelse: Otta Pillarguri skiferstrips med naturoverflate i breddene og cm. Ottaskifer: Gulv med flisemner (natur), trappetrinn og opptrinn med børstet overflate. Oppdalskifer: Vegg med små rustikk bruddheller . Otta Takskifer Ottaskiferen er i utgangspunktet en mørk skifertype, såkalt fyllittskifer, med et innslag av glimmer i rustfarge - som utvikler seg igjennom tid.


Kontaktinformasjon for Otta Skifer og Naturstein Otta, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. På tilbudstorget legger vi fortløpende ut gode tilbud fra Sigvartsen Steinindustri. De øverste lagene av Ottaskifer inneholder rust.


Dette skyldes at små mengder magnekitt og svovel, som er kapslet inn i glimmer, har vært utsatt for millioner av . Om skifer; Bildegalleri; Heller; Forblending; Murstein; Overligger; Trapp; Flis/. Ottaskifer er en skiferkvalitet som ikke er kjent fra andre steder i verden, det . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.