tirsdag 4. september 2018

Montering av gjerde

I denne filmen får du hjelp med å montere et klassisk gjerde som er vedlikeholdsfritt og meget. Her følger en generell monteringsanvisning. For veiledning til den enkelte modell , se nederst på siden.


Graving av stolpe-fundament. En god regel å forholde seg til er å sette ca. Her lærer du hvordan du setter.

Enklest er det å montere de liggende bordene på en enkelt stolpe som siden kompletteres med småbiter under, mellom og over de liggende bordene. Monteringsanvisning Viltgjerde. Alle rettigheter forbeholdes. Ingen deler av dette heftet skal kopieres i noen form uten tillatelse fra utgivereren.


Før rovdyravvisende gjerder settes opp, må området som skal gjerdes inn godkjennes av Fylkesmannen. Planlegg hvor gjerdet skal stå, . Sett opp hjørne- og grindstolper. Grindåpningen bør være ca.


En traktor med stolpenedslåer kan med fordel brukes, ellers brukes jordborr.

Stolpens lengde over bakken bør være 1- 1cm. Kamstålene må ikke komme i kontakt med stolpene. Dette er for at betongen skal ligge rundt kamstålet. Gjerder – slik gjør du det. Hei :) Eg sete her å klør meg litt i håve når eg skal rekna på ein fast pris får å setje opp gjerde til ein privat person.


Skal bruke rundstolp og grønt gjerde. Eg har rekna ut prisen på gjerde å stolp å det som høyrer med. Men da eg kurer på at kor lang tid bruker eg pr meter sånt ca. Det er flatt å fint der det . Man kan sette opp noe enkelt og billig som må skiftes ofte, eller man kan sette opp noe som vil vare i mange år, men som kanskje koster noen kroner ekstra.


Et firma på markede som selger gjerder er Altieng. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Følg leverandørens instruksjoner.


Det kan være smart å planlegge monteringen av gjerdet før du monterer muren. Man benytter ofte rør nedover i bakfyllingen til forankring av gjerdet og det er viktig at rørene ikke ødelegger jordameringsnettene, . Vi benytter oss alltid av vår faste elektriker. Ved mekanisk stopp rykker vår servicetekniker ut og utfører funksjonstester på alt fra motorer til fotoceller, klemlister og deteksjonssløyfer.


I tillegg til å montere nye gjerder , tetter vi hull, sveiser, retter, skrur og sørger for at din fasade ser presentabel ut igjen.

De siste dagene har det kommet mye snø og vind som har gjort det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.