onsdag 26. september 2018

Canary radonmåler

Klikk HER for å bli videresendt til Corentium Home nettside. Canary radonmåler har skiftet navn til Corentium Home. Den gir deg akkurat det du trenger for å holde kontroll på radonnivåene. Instrumentet gir deg mulighet til selv å avlese radon middelverdi for døgn, døgn og for det siste året. Radonmåleren kan flyttes fra rom til rom for å få full . Alle som bestiller Canary vil få tilsendt CORENTIUM-HOME.


Mål raskt, trygt og enkelt selv med Canary digital radonmåler. Canary digital radonmåler er trolig markedets mest . Når boliger varmes opp, stiger den varme luften oppover og det blir et undertrykk i de laveste etasjene. Det er da radon siver inn om det finnes i . Med Corentium Home digitale radonmåler (tidligere Canary) får du full kontroll over måling og resultater.


Du kan selv overvåke og avlese radonnivået, og raskt . Historien har gitt den digitale radonmåleren ”Canary” navnet. Når radon henfaller, dannes alfapartikler som lager hull, eller spor, i filmen, . Corentium Home Canary Digital Radonmåler tilbydes her for kun kr. Flot design og brugervenligt norsk kvalitetsprodukt.


Radonmåler - Canary Digital radonmåler Inkludert i prisen på våre sporfilmer og radonmålere er også telefonsupport! Canary er utrolig enkel å betjene og enkel å avlese, og etter kun en uke kan resultat avleses. Canary-måleren anbefales spesielt hvis du skal kjøpe et hus og vil . I Norge er tallet rundt 30 og det gjør radon mer dødelig enn trafikk. Canary: Skal man måle mange ganger blir den norske måleren billigst. Sjekk radonnivået i boligen kjapt og enkelt med canary radonmåler.


Med Corentium Home (tidligere Canary) kan du raskt sjekke effekten av egne tiltak og generere godkjente rapporter ved . Canary er en norskutviklet digital radonmåler for bruk i privatboliger og på arbeidsplasser. Den gir i løpet av kort tid pålitlige målinger av radonkonsentrasjonen i . Heidi`s roteloft: Saturated Canary jente farget med Copic.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.