fredag 31. august 2018

Sutak undertak

Det er godt å komme under tak, sier vi, når regn og uvær gjør det ufyselig utendørs. Huntonit Sutak er utviklet for å møte kravene som norske værforhold setter til . Du får mange ekstra fordeler med Huntonit Sutak samtidig som du sparer tid og penger. Det er godt å komme under tak, sier vi, når regn og uvær gjør det guffent . Informasjon Detaljer Dokumentasjon Media. Et alternativ til mer tradisjonelle undertaks-kledninger som f. Sutakplaten er asfaltimpregnert og er godt . Huntonit Sutak er utviklet nettopp for å møte kravene som norske værforhold . Undertaket er viktig fordi ingen taktekning er vanntett.


HUNTONIT Sutak undertaksplate med plan overflate 3x1250x2450mm. En hard trefiberplate som er enkel å jobbe me og har ekstrem styrke og fuktbestandighet. Benyttes som undertak til kalde og varme takkonstruksjoner.


Huntonit sutak er godkjent under forutsetning, at en benytter sutettbeslag. Jeg har bygd garasje, og brukte OSB-plater som undertak. NBI godkjenningen som dampåpent undertak er gammel og har i dag gått ut.

At man bruker et beslag endrer jo ikke faktum at det er sutak. Har i grunnen alltid hørt at den ru sida av sutaksplater skal vende opp (ut) Mener å huske en av grunnene til dette skulle være at de er mer . Undertak brukes under ulike typer av yttertak, som for eksempel takrenner av både betong eller tegl. Undertaket er en mm hard trefiberplate og brukes som . Huntonit Sutakklips og Huntonit Sutett er skjøtebeslag som brukes i overgangen mellom Sutakplatene. De gir tette skjøter og gjør monteringen lettere ved å . Beslagene er perforerte for vanndrenering. I Sutak-systemet inngår også en selvbærende pipeflens i glassfiber medfolie slik at man oppnår et helt tett undertak.


Taktekking bør monteres så rask som mulig etter at Hunton Sutak er montert. Sutak er en mm hard trefiberplate, og benyttes som forenklet undertak til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.