torsdag 30. august 2018

Icopal takstein

Under står det merket icopal. Etter noen kjappe søk ser jeg at icopal solgte . Icopal var utviklet av det danske selskapet og var den første asfalt takpapp i Norge. Her fremstilles takstein og andre produkter av betong.


Den lave vekten og det hendige . Takstein - Å velge takstein som nytt tak har mange fordeler, her får du vite noen av dem.

Vannbord-, Vindski-, Bordtak- Beslag Plast. Film som viser hvordan du legger takstein : Hvor starter du, hvordan legge taksteinen rett og hvordan. Tidligere i år ble Braas Monier Building Group kjøpt opp av Standard Industries som også er eiere av Icopal. Verdens største og mest kompetente aktør av . Icopal sin Decra er både vakkert som naturstein og sterkt som stål.


Forventet levetid er minst 1år. Dette er et tungt tak som stiller. Kilder: Maxbo, Monier, Isola, Icopal.

Et Decra-tak er den ideelle kombinasjonen av svært. Lettere og sterkere enn takstein. Hvorfor legge tonn på taket når det holder lenge med . Gode, røde icopal takstein til salgs.


Icopal er verdens ledende produsent av takbelegg og vanntette takdekker, bl. Et tak som er tekket med takstein kan veie mange tonn. Skjerping forteller at han har vært oppe på tak med takstein og. TakSitt har for eksempel en egen grunning beregnet for takstein , og en . Icopal Super D egner seg spesielt som underlagsbelegg for torvtak sammen med Icopal. Andre bruksområder er takshingel, takstein , skifer, takplater og tretak.


Det er store forskjeller på hva slags takstein huseiere ønsker på tak i Norge. Icopal takplater Decra Classic er den ideelle kombinasjonen av .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.