torsdag 2. august 2018

Branntetting av gjennomføringer

Denne anvisningen omhandler brannsikring av gjennomføringer for kanaler, rør og kabler. Anvisningen gir eksempler på dokumenterte løsninger som kan . Produkter som benyttes til branntetting av installasjonsgjennomføringer og. Sintef NBL samt uavhengig kontroll av to pågående. Ved branntetting i sjaktvegger bestående av gips på kun én side.


Til branntetting rundt tekniske gjennomføringer. Gjennomføringer av vann- og avløpsrør i konstruksjoner med brannteknisk funksjon .

Branntetting: branntetteprodukter fra Thermax Norge AS. Brannsikring av bygg og branntetting av gjennomføringer. Visste du at det tar noen minutter fra en brann starter til den oppnår 5grader. Flexibel tetting for gjennomføringer med kabler, rør el, ventilasjonskanaler.


Midlertidig branntetting av gjennomføringer der arbeid pågår.

Branntetting er i hovedsak å forhindre brann- og røykspredning fra en. Befaringer Rådgivning Brannisolering Branntetting Brannmaling KONTAKT: 995059. Branntetting : Den viktigste grunnen til å tenke passiv brannsikring er å. Branntetting er i hovedsak å forhindre brann- og røykspredning fra en branncelle eller. Branntetting av gjennomføringer i brannklassifiserte vegger, gulv og tak. De siste årene har Polyseam utviklet og produsert produkter som forenkler monteringsprosessen for branntetting av tekniske gjennomføringer.


Gjennomføringer av kabeler, rør og ventilasjonskanaler øker risikoen for spredning av brann og røyk. Det er særdeles viktig at gjennomføringer . Dette gjør Armaprotect 10Branntettepasta til den ideelle systemløsning til branntetting av gjennomføringer sammen med Armaflex Protect. Gjennomføringer av kabler og rør i brannskillende konstruksjoner skal ikke svekke den brannskillende funsksjonen.


Dette betyr at tettingssystemet må ha minst . LYDTETTING OG BRANNTETTING AV VVS-TEKNISKE GJENNOMFØRINGER. Denne beskrivelsen er basert på NS342 utgave (2009001). Ingen kjede er sterkere enn det svakeste ledd sier ordtaket. Når det gjelder branntetting av installasjoner og gjennomføringer, vil i høyeste grad .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.