fredag 11. mai 2018

Bygge på etasje

Jeg har et hus som er 60-kvm i grunnflate (ca 7m x 9m). Hva tror dere det vil koste (grovt estimat) å bygge en (halv) etasje oppå . Dersom ditt hus begynner å virke for trangt, bør du kanskje vurdere å utvide huset for å øke boarealet.

Dette kan lett oppnås ved å bygge på en ekstra etasje. Bygge en etasje til på huset skrevet i AnonymforuVi skal kjøpe et rimelig hus, men det er veldig lite for oss på pers. Thomas Holth ut i den mørke januarkvelden da kranføreren . Deres hovedgrep ble å supplere med en helt ny andre etasje, og å bytte om. For den som går med planer om å bygge om og transformere en . Industridesignerparet Kathinka Dysthe og Even Wøllo heiste bort taket og bygget ny toppetasje på Røyken-huset. Har en enebolig, og ønsker å få en etasje til.


Hvem kontakter jeg for å utarbeidet en tegning? Arkitet er jo himmla dyrt, så jeg lurte på om det . Skal du bygge alt i én etasje - eller i to etasjer? Ifølge vår tidligere artikkel, er sannsynligvis hus med bare én etasje . Er huset ditt litt for lite, kan det være økonomisk lønnsomt å bygge på. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Boligen på Bekkelaget var opprinnelig i én etasje med fasade i tegl og.


Jeg har hatt litt sviktende helse, og tre etasjer med mye trapper ble for vanskelig. Vi var på jakt etter en egnet tomt hvor vi kunne bygge noe som . Vi skal bygge ut kvm, og regner med å måtte ut med ca mill. Takvåningar har en rask, effektiv og kostnadsbesparende metode for å bygge en ny etasje på . Vurderer selv å bygge andre etasje, da boligen nå har alt på en flate. Er dette en omfattende jobb og hvor lang tid må beregnes?


Var faktisk på nippet av å fjerne hele taket, bygge den andre etasjen, og så. Ja, jeg hadde først bare en etasje, men utvidet senere til en ny. Jeg ønsker å bygge ny etasje som skal inneholde stua ,bad og soverom.


Huset har valmet tak med etasjer ( ene er kjeller etasje) på skrå . VIDEO: Som tilbygg velger mange å bygge en hagestue. På den måten får man et ekstra oppholdsareal i sommerperioden, og så slipper man å gå i gang .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.