fredag 22. desember 2017

Glassfasade enebolig

Bedriften har hovedkontor og fabrikk på Sandane i . Blant annet enebolig i Lillehammer, hytte i Storfjor Juvet landskapshotell, Juvet. Et moderne funkisinspirert hus med over vanlig standard og masse glass. Det er veldig mange som ødelegger en bolig med egeninnsatsen . Sommer- og vinterhager (4).

Aluminiumsprodukter (5). Sivilarkitekt Christine Grape tegnet huset som et gedigent toetasjes rom med glassflater. Slik fikk familien et skreddersydd hus.


Den renskårne hytta har glassfasader i. Lade er et stort hus med en moderne fasade bestående av trekledning, mur og glass. Dette er boligen for deg ønsker mye plass, et sprekt uttrykk og mye naturlig. Er du på jakt etter nye og praktfulle vinduer til din bolig ? Leter du etter de perfekte vinduene for din bolig ?

Hus og Bolig er medlemsmagasinet til Huseiernes Landsforbund. Huset er satt sammen av to volumer, som forskyves. Nova er en bolig med høy glassfasade og åpenhet mellom etasjene som danner et lyst og luftig oppholdsrom.


Glassrekkverk i aluminium og glass. Vi leverer og monterer rekkverk i glass og aluminium til privat og næring. Les mer om Enebolig Kleiva . Vindu og andre glassfelt som ved knusing kan volde skade på person eller husdyr, skal sikres mot sammenstøt og fall. Sikring kan utføres ved brystning med. Pente beplantet uteområde i forkant av moderne bolig fra Urbanhus1.


U- 5takterrasse for late. Trappen i lyst tre og glass blir som et smykke. Når arkitekter tegner hus til seg selv, blir resultatet alltid spennende. Stuen med de to bærende tegl skivene og den store glassfasaden mot utsikten i nord . Det skal og bygges på et tilbygg som inneholder ny gang og . Laminér dette sammen med glass og glassfiberduk.


Fasaden i denne grensesprengende eneboligen i Oslo. Tekst Harald Aase Foto .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.