onsdag 22. mars 2017

Fine tapeter til stue

Ulike tapeter passer til ulike rom. Alle rom stiller ulike krav til holdbarhet, stil og fargevalg. Title: Fargerikes tapeter til stue, Author: Fargerike Norge, Name: Fargerikes tapeter til . Skal du male eller tapetsere stua? Få gode råd om maling og tapetsering av stue og bruk fargevelgeren for å finne riktig farge!


For å gjøre valget lettere har vi samlet våre bestselgere innen tapetsegmentet på en og samme side.

Vi har alt fra blomstrete, stripete til moderne betongtapet. Når det kommer til stuedesign, er det ingen regler. Stua skal få familien og gjestene dine til å føle seg komfortable. Mange har en tendens til enten å gå supernøytralt eller for intenst. Det handler om å balansere fargene på møbler og dekor.


Se vårt utvalg av fine tapet. Hos MAXBO finner du Norges største utvalg av tapet. Velg prisklasse og kvalitet. Maxbo er ledende på tapet i Norge og har tapet i alle prisklasser og kvaliteter.

Vinyltapet egner seg veldig godt i rom med stor slitasje, som kjøkken og stue. Shop enkelt online hos Ellos. Tapeter fra Ellos til bra priser. Slik skal tapeten se ut nå. Grønn er sesongens store trendfarge.


TAPET I STUE: Ensfargede tapeter med struktur i blå- og gråtoner er også veldig i vinden. Foto: Foto: Green Apple. Her finner du tapet i mange ulike fargetrender og mønstertyper. Gi liv til stuen din med artige tapeter , og la fargen og mønsteret gå igjen i noen av møblene.


Søte bokstaver gjør at du alltid kan ha fokus på. Den flotte lampen trekker oppmerksomheten til seg, mens skiferveggen gir et naturlig preg til stuen holdt i grå og sorte toner. En gitar i hjørnet byr på stemning i gode . Ikke feig ut og velg det mest nøytrale. Gros favoritt er et tapet fra Harlequin med skikkelig wow-effekt. Stofflig uttrykk og mange fine farger som kan plukkes opp videre i interiøret.


Leter du etter en tapet for vegger? Det kan være vanskelig å velge hvilken stil og mønster å gå etter – derfor har vi samlet våre favorittdesign av tapeter her. I vårt sortiment av tapet for vegger, vil du finne tapeter i rosa, rødt, blått, grønt og nøytrale farger.


Hvis du ønsker en fototapet til dine vegger, har du kommet til riktig sted.

Se hva du kan gjøre med tapet! Fra hvitt og kjedelig til et kunstverk på kort tid. Tekst: Line Dammen og Tone Ruud Engen. Bearbeidet av: Kari Janne Standal. Stil: MaksimalistiskModerne.


Skaff deg et statement-tapet! Det finnes uendelig mange fine varianter . Hyttestue i ny drakt etter oppussing. Med nye overflatebehandlinger fremstår den ny, lys og lekker, men likevel med hyttepreg.


Gjør stuen din til en plass å elske. Omgi deg med dine favorittgjenstander, dine yndlingsfarger og dine beste venner, og finn gleden med prat og latter i rommet. I en stue kan du virkelig boltre deg med farger og materialer. Mange har brukt tapet på én vegg for å bryte opp og få en kontrast i stuen , men tendensen går nå mot å bruke tapet på alle fire veggene. Det er så mange fine tapeter med struktur og spennende overflater, som er fine å bruke i et helt rom, sier Tale Olivia Henningsen i Fargerike.


Styleguide - Se vores bedste råd og tips til valg af tapet til din stue. De passer særdeles godt til stuen, da de ikke larmer for meget - de kan derimod bidrage med en umiddelbar hyggelig stemning. Hvor stuen ligger i forhold til solen bør også tas med i betraktning før fargevalget tas. Nordvendte rom kan gis sol og varme med lyse farger fra den varme delen av fargesirkelen.


Gulgrønne, gule og rødgule farger har et streif av sol i seg, og kan bli flotte i disse rommene. I sydvendte rom kan en kjøligere fargeskala gjerne gi .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.