torsdag 8. desember 2016

Legge shingel på tak

Shingel tetter taket raskt og rimelig. Vi viser deg hvilke verktøy du trenger - og gir deg gode råd og tips. Icopal produserer og leverer byggevarer og utfører taktekking. Nyttige hjelpemidler: Icopal Taklim (i patroner), tomme stokk, krittsnor, pappkniv, hammer og 2. Ved legging på gammel shingel.


Det er ikke vanskelig å legge , samt at du kan legge ny shingel rett på.

Det samme gjelder dersom taket er veldig tørt og sprott, sier daglig . Kan jeg legge shingel. Leggespor I for horisontal . Har et garasjetak på kvm som skal tekkes med takpapp eller shingel. Jeg har ett hus med ett gammelt shingel tak på.


På grunn av litt lekkasje i sommer (som ble fikset på minutt med litt silikon) er jeg nå begynt å . Nå er det klart til å legge ny shingel. Fjern foliestripen på fotplaten og legg den i ett stykke langs takfoten. Se til at fotplaten stikker noen millimeter utenfor .

Icopal takshingel – raskt å legge , lang holdbarhet. Norske værforhold gjør at taket skal motstå både frost, snø, regn, sol og ikke minst vind. Når det allikevel er på tide å bytte taket dukker det ofte opp flere spørsmål.


Er det mulig å legge takshingel når det . Takshingel har en levetid på over år. Om du skal legge nytt tak , kan du vurdere takshingel. Eksteriør, tak og maling.


Jeg skal hente inn anbud på tekking av et tak med shingel. Men heising vil forkorte legge tiden vesentlig. Slik sjekker du og vedlikeholder takpapp og shingel. Hvis du skal legge ny shingel på gammelt papp- eller shingeltak, skal vinkelen være minst 19° for å . Legg neste rad shingelplater opp til underkant av neste rad med gammel shingel (se figur 10).


Bestiller du en taksjekk i dag kan du ha nytt tak i stein, decra eller shingel på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.