mandag 26. desember 2016

Anneks 25 kvm

Vi har nå lansert en ny modell til vår elementbaserte anneks -løsning, designmessig. Enkeltrom kommer helt ferdig i størrelsene 1 kvm , kvm , kvm , kvm Hems, 30kvm, 34kvm. Enkelrum kan brukes som en en ekstra bolig eller hytte . Vi er anneks eksperten med godt utvalg i anneks og gjestehytte byggesett til god pris.


Breivollveien A Alnabru.

Jabo Flex er en kolleksjon som består av annekser og komplementhus i mange ulike utseender og modeller, fra 10- 25kvm. Kompakt kos med anneks. Noen vil kalle det en hytte, andre et anneks.


Dette er et anneks med åtte sengeplasser, stue og et stort bad. Her er reglene som sier hva du kan bygge i egen hage uten å søke om lov: Maks størrelse på uteboden er nå hele kvadratmeter , hvis tomta er stor nok. Bildet ovenfor kan vrides rundt med musen.


For utskriftsvennlig pdf. En hytteeier søker Marker kommune om dispensasjon til å sette opp et anneks på kvadratmeter på sin fritidseiendom ved Øymarksjøen.

ANNEKS UTEN BYGGEMELDING: Til hagen eller hytta,. Du kan bygge hytte eller anneks i hagen på inntil kvadratmeter uten . Gulvareal 1kvm Byggstørrelse 1kvm Gulvbjelker 45xmm Takåser 45x1mm Takstørrelse ,kvm Takvinkel grader . Det tilliggende annekset ble. Landbruksområde (PBL S , 1. ledd nr. 2).


Største tillatte BYA pr. Maks gesimshøyde på hytte = 2cm. Gesimshøyde måles i forhold til ferdig planert.


Anslagsvis 20- pkt med el og v. Vår minste hytte og et praktisk anneks til hovedhytta eller som et lite krypinn for. Ei lita, men koselig hytte som ofte innredes som anneks , badehus med badstue . Et anneks ved Statlandvatnet brant ned til grunnen i natt. Sette opp et anneks av type Jabo Flex25. Delene er allerede levert til stedet det.


Annekset er basert på ferdig moduler. Riving Jeg trenger hjelp til å rive et gammelt trebygg på kvm.

Perfekt anneks for deg som ønsker et ekstrarom i hagen. Stort utvalg av anneks ,. Nye byggeregler for bygg på opp til kvm ble gjeldende 1. Hytta på 1kvadratmeter har bare ett oppholdsrom. Nettopp derfor kjøpte vi i fjor et anneks.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.