torsdag 18. august 2016

Sprosser vindu

Sprosser kan være med på å gi huset ditt det helt rette uttrykket – og å gi huset sjel. Pålimte sprosser gir deg det beste fra begge verdener – få det tradisjonelle . Alltid gode priser på Utenpåliggende sprosser fra Bygghjemme. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge.


Spesielle rammer og sprosser kan forandre vinduets utseende totalt.

Raskt, enkelt og billig. Sprosser vil gjøre både vinduene og huset enda koseligere. Vinduer er husets øyne. Hos Byggmax får du løs . Gilje vinduer , balkong- og skyvedører kan leveres med flere forskjellige sprossevarianter.


Til trevinduer leverer vi utenpåliggende sprosser som standard i hvit PVC. Du kan velge blandt faste gjennomgående sprosser , løse .

Til vinduer med aluminiumsbekledning leverer vi også sprossene i aluminium. Vimax sine sprosser er vedlikeholdsfrie, og de skal aldri males. Det er få begrensninger på hvilket utseende et vindu eller dør med sprosser kan ha. Løse, gjennomgående eller pålimte.


Disse sprossene gir en kraftigere inndeling av vindusflaten, og bygges inn i vinduet når det produseres. Med sprosser til vinduene er det enkelt å tilpasse og variere utseende etter dine ønsker, sprosser kan dele vinduene inn i gammeldagse småruter eller gi et . Klikk og se mer på våre sprosser. Vi kan levere i alle størrelser. Vil du skifte ut de store vindusrutene med sprossevinduer, blir -det fort dyrt. Mange ønsker å sette et særpreg på huset med elegante sprosser i vinduer og dører.


Ved hel eller delvis rehabilitering av eldre hus kan det også være et krav . Våre Speildører med glass kan leveres med gjennomgående eller utenpåliggende sprosser i aluminium. Gjennomgående sprosser har dimensjoner mm. Her er ett utvalg av en del sprosse løsninger som er mulig.


HGV Topphengslet vindu.

Jeg vil gjerne ha sprosser på vinduet , siden resten av vinduene på. Er det noen plass det er mulig å få kjøpt løse sprosser til en billig penge? Mange tenker ikke over det, men sprosser kan totalt forandre uteseendet på et hus. Man kan for eksempel sette på en tykk sprosse i midten, så ser vinduet.


Sprosser er med på å forme et helt annet inntrykk av vinduet. Med sprosser kan man dele opp et vindu , helt eller skjønnsmessig, slik at ett enkelt vindu ser ut .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.